Vapautunut!

Tiedättekö mulla on jotenkin nyt ihan vapautunut olo blogin suhteen!! Ihana fiilis! Vähän samanlainen fiilis kun aikoinaan on blogin kanssa ollut! 🙂 Tämä tunne alkoi siitä, kun kirjoitin vähän aikaa sitten kirjoituksen Tulppa kurkussa. Kiitos todella paljon kaikille siihen tulleista kommenteista!! Kuten kommenteista näkee, moni teistä lukijoista oli nähnyt asian jo ennen itseäni.

Onneksi kuitenkin myös itse tajusin asian, sillä vaikka siinä hetkessä se itketti ja tuntui ihan fyysisesti – sen jälkeen on ollut oikeasti sellainen olo ettei sitä tulppaa enää tarvita!

En tiedä, mutta jotenkin on nyt sellainen olo taas pitkästä aikaa, että tuntuu kuin pakahtuisin siitä kaikesta innosta ja energiasta mitä mulla olisi teille jakaa!! 😀 En oikein tiedä edes, että mistä alottaisin. Mutta eipä toisaalta mitään tarkkaa exceliä tässä tarvikkaan tehdä!

Olen vähän pohtinut kuitenkin ja tässä muutama juttu, mitkä aion tuoda takaisin blogiin.

  1. Puhekieli! Aion kirjoittaa samalla tavalla kuin puhun. En siis enää niin kaunokielisesti ja minä ja sinä – vaan ihan omalla tyylillä ja mä ja sä. 😀
  2. Anna palaa! En jarruttele, enkä todellakaan enää tarvitse sitä tulppaa. Se on nyt lukkojen takana kellarissa ja siellä pysyy. Vielä tuota Tulppa kurkussa -postausta kirjoittaessani oli olo ja mieli vähän epävarma, mutta nyt oon takaisin pelissä!
  3. Hilirimpsis ja positiivisuus potenssiin 100! Sitä mitä mä oon! En yritä osua johonkin muottiin tai olla seesteisempi tai jotain muuta mitä oon.

Mitäs tuumaatte tästä? 😀 Mä olen ainakin aivan satasella fiiliksissä! Hahaa!

Kävin muutama viikko sitten ihanan Alonan haastattelussa AlonaTV:ssä. Oli kunnia saada kutsu tähän. Tästä alta näette koko haastiksen, aiheena oli imetys, bloggaaminen, silikonit ja vaikka mitä! 😀

Ei muuta kun törinää tötteröön tälle alkavalle viikolle ja kaikkea kivaa! 🙂

Mulle saa antaa postaus-ideoita, kirjoitan mielelläni teitä kiinnostavista jutuista! 😉

***

Kaikki postauksen kuvat: Nana Edit By: Monna 🙂