Uusi tatuointi! ❤

*Sisältää mainoslinkkejä

Tiesin jo ennen raskautta, että jos joskus minulla tulee olemaan lapsi, tatuoin hänen nimensä. ❤

Olin jo kauan miettinyt myös, että haluaisin Pimusta ja Gerestä jonkin kuvan.

Löysin ihanan ilmapallokuvan netistä ja lähdin sitä kautta miettimään. Viimeisen silauksen ja taiteellisen näkemyksen kuvalle tietysti teki tatuoijani Linda. Hän piirsi sepostusteni mukaan ja omaa silmää käyttäen kuvan. Ihastuin samantien! ❤

Mitäs veikkaatte kumpi on minun kädenjälkeäni? 😀

Tosiaan, löysin alkuvuodesta hienon tatuointikuvan netistä, jossa oli kolme ilmapalloa. Ilmapallojen nauhoissa oli kaikissa nimet. Ihastuin ideaan ja aloin kehitellä mielessäni jotain siitä, minkälaisena kuva tulisi sitten minun käteeni.

Ensin mietin, että ilmapalloja olisi ollut vain yksi ja sitä olisi pitänyt kädessään pieni ”vauva-Minni”. Tiedättekö niitä sellaisia Baby-Disneyhahmoja? Sellainen siis. Minni-Hiiri oli ideana siksi mukana, että edesmenneen isäni lempihahmo oli Mikki-Hiiri. Mietin myös, että ilmapalloa olisi pitänyt Mikki-Hiiri. No, sitten kuitenkin ajattelin ettei sitä hiirtä siinä tarvita. Mietin josko kuvaan olisi saanut sommiteltua kanelinkukkasia, koska kutsuimme Emmaa raskausaikana Kaneliksi. No nekään ei oikein istunut kuvaan mukaan. Ilmapallo oli siis ainoa, joka tällä hetkellä oli mukana.

Koska olin jo pitkään miettinyt, että haluaisin jollain tapaa myös Pimun ja Geren iholleni, aloin miettimään saisinko yhdistettyä niitä tähän kuvaan. Eräs ystäväni sanoikin, että laita ne kolme ilmapalloa ja sitten niihin kahteen nauhaan Geren ja Pimun nimet. Siitä se idea sitten alkoi kasvamaan. Mietin, että en halua laittaa Emmaa ja koiria ns. ”samalle asteelle”. Halusin kuitenkin pitää Emman siinä tärkeimmällä paikalla. Keksin sitten, josko Geren ja Pimun päät tai figuurit saisi hihnoihin nimen kohdille.

Siitä tuo minun äärimmäisen hieno kuvani sitten syntyi. 😀 Sen annoin Lindalle, joka piirsi sitten aivan upean kuvan! Nuo ilmapallokoirat olivat ihan kruunu!! Nyt kädessäni on iso paikka Emmalle ja Gere & Pimu siinä vieressä. G&P siinä myös vähän kuin vartioi Emmaa.

Olen kyllä niin super super tyytyväinen tähän kuvaan!! Kiitos taas kerran upeasta työstä Linda / LR Tattoo. Linda on melkein kaikkien tatuointieni takana ja en voi olla kuin tyytyväinen taas kerran hänen kädenjälkeensä. <3 <3 <3

***

Ps. Postauksessakin ranteessani näkyvä kello on Daniel Wellingtonin kello. Jos tämänlainen kaunis kello kiinnostaa, niin alekoodilla Monna saa -15% kaikista kelloista: www.danielwellington.com

Tatuointini

Toivepostaus

IMG_20150909_090538
Minulta on pariin otteeseen pyydetty postausta tatuoinneistani. Olen joskus sellaisen tehnytkin, mutta sen jälkeen on tainnut tulla pari uutta kuvaa.. 😉
Nyt sain taas toivepostaus-pyynnön tästä ja päätin sen nyt toteuttaa. Tässä siis kaikki kuvani, ei oikeastaan missään tärkeysjärjestyksessä.
IMG_20150712_173610

Jalkapöytiin otin prinsessan ja prinssin vuonna 2011. Se oli noin vuosi sen jälkeen, kun me oltiin Tuukan kanssa menty naimisiin. En varsinaisesti ajatellut, että tuossa on sitten Tuukka ja minä. Mutta symbolisesti kyllä. 🙂 Jalkapöydät oli yksi kipeimmistä paikoista ottaa.

***

IMG_0932-001

Tämä tatuointi on varmasti yksi ainoista, jolla on oikeasti joku merkitys. Otin Pappa-tatuoinnin muutama vuosi isäni poismenon jälkeen. Olin miettinyt pitkään, että minkälaisen kuvan tatuoin hänen muistolleen. Pappa tykkäsi paljon Mikki Hiirestä, hänellä oli arkussakin Mikki Hiiri-kraka päällä. <3 Päätin kuitenkin, että haluan ottaa kirjoitettuna sanan Pappa. Kutsuimme veljeni kanssa isäämme siis lapsesta asti Papaksi.

***

IMG_0946

Tämä tähtikuvio on yksi ensimmäisiä tatuointejani. Piirsin tuon kuvion itse ja marssin se kädessä tatuointiliikkeeseen. Olin koko tatuoinnin tekoajan penkissä ihmeellisessä takakenoisessa asennossa, pää alaspäin. 😀 Olen vieläkin miettinyt, että miksiköhän minun piti siinä sillä tapaa könöttää.

***

IMG_8876

Tämä Helinä-Keiju niskassani kuvastaa sitä, että en koskaan aio kasvaa täysin aikuiseksi. 😉 Mielestäni pieni lapsenmielisyys on vain tervettä ja pitää elämässä hyvää tvistiä. En halunnut tatuoida Peter Pania, joten otin samasta sadusta ihanan hahmon Helinä-Keijun.

***

IMG_8879

Tämä sulka jalassani on varmasti yksi kauneimmista tatuoinneistani. Tykkään siitä joka päivä. Tykkään toki muistakin kuvistani, mutta tuon näen päivittäin ja se on aina yhtä kaunis. Sen tekeminen oli varmasti kivuttomin.

***

Monna-treenaa14

Puolikas ”hihani” tehtiin muutama kesä sitten. Kädessä oli alunperin jo teksti ”Wish it, Dream it, Do it”, sekä pari liljankukkaa. Halusin siihen vielä lisää tavaraa ja My little pony oli myös sellainen, josta olin haaveillut pitkään. Tykkään tästä kokonaisuudesta tosi paljon.

***

unnamed

Pakaraan tatuoitiin reilu vuosi sitten toinen poni. Tykkään siitäkin tosi paljon. Kyljessä oleva tanssija on isoin tatuointini ja ehkä kaikkein hienoin. Sen tekemiseen meni kaksitoista tuntia ja kolme kertaa. Sen tekeminen oli kivuliain ikinä! Tanssijatatuoinnissa on merkityksenä nimenomaan musiikki ja tanssi, jotka on minulle rakkaita harrastuksia.

***

IMG_8880

Oikeassa kädessä minulla on kolme timanttia. Olin ajatellut alunperin vain yhtä timanttia siihen, mutta tatuoijani ehdotti kolmea. Hän piirsi nämä timantit ja näytti minulle. Olin myyty. 🙂 Myös tämä kohta oli aika kivuton paikka.

***

unnamed

Näiden lisäksi minulla on oikeassa kädessä pieni kiinalainen kirjain, joka on ensimmäinen tatuointini. Otin sen 18-vuotiaana. Se tarkoittaa ”laaja ja avarakatseinen”. Ja sitten minulta löytyy vielä oikeasta kyljestä RescueRangersin toinen tyyppi. 😉 Otettiin kaveritatuoinnit ystäväni kanssa joskus vuonna 2004. Niin ja onhan minulla vielä näiden lisäksi oikeassa pakarassa yksi tatuointi; pieni sydän. Se on myös kaveritatuointi, jonka otin erään ystäväni kanssa joskus vuonna 2000.

***

Tällaisia kuvia löytyy minulta. 🙂 Nyt Emman syntymän jälkeen olen miettinyt, että haluaisin jonkun kuvan ottaa hänen kunniakseen. <3 En vaan vielä tiedä mikä se olisi.

logo