Lukijatreeni, oma treeni, taaperotreeni!

Lauantaina meillä oli Vertical Clubilla blogini lukijatreeni. Hurjasta syysmyrskysäästä huolimatta kaikki 12 ilmoittautunutta saapui perille ja päästiin porukalla tutustumaan rengas- ja hammock-treenin saloihin.

Tunnilla oli ihan mahtava meininki! 😀 Kaikki oli ihanan ennakkoluulottomia ja rohkeasti lähtivät testaamaan jokaista uutta liikettä. Muutenkin kannustava ja iloinen tunnelma leijaili salissa koko treenin ajan.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Kiitos vielä Saijalle tästä tunnista! Palaute oli pelkästään positiivista!

Teillä lukijoilla on mahdollisuus ostaa 10x-kortti Verticalille nyt Monna treenaa -spessuhinnalla! 🙂 Eli kun kerrotte kassalla olevanne minun lukijoita, saatte tuon kymppikortin hintaan 119€! (ovh.140€) Tuon kortin voi siis ostaa vain paikan päältä! 🙂

Minä pääsin aloittamaan viikon ihanasti Saijan opeissa. Me teimme taas käsilläseisontatreeniä ja vähän hammockilla myös. Opin uuden kässäri-asennon, tuon tuossa yläpuolella olevassa kuvassa. En siellä kovin kauaa pysynyt, mutta joka tapauksessa pääsin sinne ja sain myös varpaan seinästä irti moneen otteeseen. Edes hetkeksi! 😉

Nämä asiat antavat niin paljon energiaa! Täytyy sanoa, että maanantaina aamutreeni on ihan huippu tapa aloittaa viikko! Vaikka aamusta väsytti ja meinasin hetken ajan jo, että en edes jaksa mennä treeneihin. Silti treenin jälkeen koko päivän oli aivan ihana energinen mieli.

Verticalilla on myös lasten tunteja, tunnit alkavat 3-vuotiaista ylöspäin! Ihan loistavaa, että näitä lasten ”temppuilutunteja” järjestetään! Minä ainakin aion viedä Emman kokeilemaan tällaisia juttuja sitten kun ikä siihen riittää. Motoriikka ja kehonhallinta muotoutuu ihan älyttömän monipuoliseksi erilaisten voimistelulajien parissa. Joskus ystäväni sanoi, että jokaisen lapsen pitäisi harrastaa voimistelua edes pari vuotta, koska se on niin hyvä pohja mille tahansa lajille.

Verticalin lasten tunneista voitte lukea lisää TÄÄLTÄ. Lisäksi he järjestävät lasten tanko- ja ilma-akrobatialeirin 5-11-vuotiaille joulun välipäiville 27.-29.12. Tuosta voi kysyä lisää osoitteesta [email protected] . Eikä siinä vielä kaikki! 😉 Lisäksi tammikuun alussa Verticalilla on lasten puuharata, jossa pääsee 5€ / hlö puuhailemaan ja temppuilemaan kahdeksi tunniksi.

Kuva: Vertical Club

Näin täällä on lähtenyt viikko käyntiin ihanan energisesti siis! 🙂 Viime viikolla treenikertoja viikkoon tuli neljä; yksi Vertical-treeni, jalkatreeni salilla ja kaksi pidempää vaunulenkkiä. Tällä viikolla treenejä on tiedossa maanantain Vertical-treenin lisäksi tiistaina, keskiviikkona ja torstaina, plus varmasti ainakin yksi pidempi vaunulenkki!
Ihanaa, kun kalenterista löytyy taas treenijuttuja! Se vaan tuo niin paljon hyvää fiilistä!! Olen sanonut tämän varmasti jo miljoona kertaa, mutta niin se vain on! 😀

***

Iloista ja energistä viikkoa sinne myös! 🙂 Onko teillä treenit jo kalenterissa vai menettekö fiiliksen ja aikataulujen mukaan?

Uusi harrastus!

Jos pystyisin jotenkin tuomaan tämän fiiliksen teille konkreettisesti sinne teille ruudun toiselle puolen!! Tämä on niiiiin mahtava fiilis!! Sellainen, jonka olen kokenut viimeksi pari vuotta sitten.

Sain viestiä Vertical Clubilta viime viikolla. He ehdottivat yhteistyötä kanssani. Minun ei tarvinnut kovin pitkään miettiä vastaustani. KYLLÄ!!! Pääsisin testaamaan heidän tuntejaan yksityisopetuksella, saisin tarjota lukijoilleni alekoodin ja vielä kaiken päälle lukijoilleni ilmaisen kokeilutreenin!

Minä sain toivoa oman ensimmäisen yksityistuntini sisällön ja se oli rengastrapetsia, lattia-akrobatiaa, sekä hammockia.

Rengastrapetsia olin kokeillut joskus muutama vuosi sitten kerran. Jännitti se, että ollaan niin ylhäällä ja onko minulla muka mitään voimia enää tallella. Mutta oli!! Mikä ihana onnistumisentunne tulikaan!

Toki esimerkiksi polvitaipeet oli vähän kovilla ja käsivarret, sekä puristusvoima. Kyllä siellä ylhäällä noihin kuvissakin näkyviin asentoihin siirtyminen myös hieman jännitti, koska rengas ei ole kiinteä elementti. Silti opin mm. menemään ylös renkaalle, joka roikkuu tosiaan aika ylhäällä ja tekemään siellä muutaman asennon.

Se, mikä teetti mahtavan fiiliksen oli päälläseisonta! Vaikka se onkin näistä kaikista tunnilla tekemistämme asioista tutuin minulle, mutta en ole uskaltanut suoristaa jalkoja kertaakaan synnytyksen jälkeen. Plus päälle raskauden kaksi viimeistä kolmannesta ilman akrobatiaa. Eli pitkä aika on päälläseisonnasta. Nyt kuitenkin uskalsin ohjatusti ja pehmeällä alustalla kokeilla suoristaa jalat ja ne menivät kuin menivätkin moneen otteeseen ihan suoraksi asti. Asento tuntui jopa kevyeltä! Niin hyvä fiilis, että en osaa sanoihin sitä pukea!!

Loppuun tehtiin vielä käsilläseisontaharjoituksia ja hammockilla muutamia liikkeitä. Tuo hammock oli ihan uusi tuttavuus! Voi kuinka sulavasti opettajani Saija teki liikkeet ja tuon invertin (pää alaspäin) ja voi kuinka isot naurut pääsi minulta ensimmäisellä yrityskerralla. 😀 Pääsin kuitenkin inverttiin ja sieltä pariin asentoon.

***

Mahtavinta tällaisessa ”tempputreenissä” (kuten sitä joskus aikoinaan jo kutsuin) on sen monipuolisuus! Koko vartalo saa treeniä, keskivartalo ja yläkroppa varsinkin. Ja se, että treeni tulee vähän ”siinä sivussa”. Koska tekeminen on haastavaa ja hauskaa, ei tule mietittyä kuinka nyt tässä leveä selkälihas supistuu ja tässä kyynervarren koukistaja. Vaan kroppa joutuu likoon siinä samalla, kun haastaa itseään uusiin juttuihin tai harjoittelemaan jotain tuttua liikettä (esim. päälläseisontaa tai käsilläseisontaa) paremmaksi.

Päätin tänään, että koska salitreeni-intoa ei jotenkin tunnu olevan, en aio pakolla tehdä mitään perus salitreeniä. Jalkatreenin otan kerran viikkoon salilla, kehonpainolla ja/tai lisäpainoilla. Yläkroppaa ja keskivartaloa treenaan tällä minun rakastamallani tavalla: temppuillen! 😉 Saan siitä niiiiin paljon energiaa! Tällaisen treenin jälkeen olen ihan kuin nousuhumalassa, fiilis on älyttömän korkealla ja koko ajan hymyilyttää!

***

Sitten se lukijatreeni!! Eli nyt 12 nopeinta saa varata itselleen paikan ILMAISELLE kokeilutunnille Vertical Clubille! Tunti järjestetään 11.11.2017 klo 15.45! Tunti sisältää hammockia, sekä rengastrapetsia. Tunti sopii ihan aloittelijoille, tai pari kertaa jompaan kumpaan lajiin tutustuneille! 🙂 Sitova ilmoittautuminen minun sähköpostiini: [email protected]  EDIT: Tunti on nyt täynnä, mutta jonopaikalle voi vielä ilmoittautua.

Ja eikä siinä vielä kaikki! 😉 Nyt minun lukijani saa Vertical Clubin 10x -kortista huiman alennuksen! 10x -kortti teille lukijoilleni hintaan 119 € (norm. 140 €) -> sen saa ostettua Vertical Clubin kassalta kertomalla olevansa minun lukijani. 🙂 Tutustukaa heidän laajaan tuntivalikoimaan TÄSTÄ.

 

Toivottavasti nähdään kokeilutunnilla! 🙂 <3

* Tunnin minulle tarjosi Vertical Club.