Uusi harrastus!

Jos pystyisin jotenkin tuomaan tämän fiiliksen teille konkreettisesti sinne teille ruudun toiselle puolen!! Tämä on niiiiin mahtava fiilis!! Sellainen, jonka olen kokenut viimeksi pari vuotta sitten.

Sain viestiä Vertical Clubilta viime viikolla. He ehdottivat yhteistyötä kanssani. Minun ei tarvinnut kovin pitkään miettiä vastaustani. KYLLÄ!!! Pääsisin testaamaan heidän tuntejaan yksityisopetuksella, saisin tarjota lukijoilleni alekoodin ja vielä kaiken päälle lukijoilleni ilmaisen kokeilutreenin!

Minä sain toivoa oman ensimmäisen yksityistuntini sisällön ja se oli rengastrapetsia, lattia-akrobatiaa, sekä hammockia.

Rengastrapetsia olin kokeillut joskus muutama vuosi sitten kerran. Jännitti se, että ollaan niin ylhäällä ja onko minulla muka mitään voimia enää tallella. Mutta oli!! Mikä ihana onnistumisentunne tulikaan!

Toki esimerkiksi polvitaipeet oli vähän kovilla ja käsivarret, sekä puristusvoima. Kyllä siellä ylhäällä noihin kuvissakin näkyviin asentoihin siirtyminen myös hieman jännitti, koska rengas ei ole kiinteä elementti. Silti opin mm. menemään ylös renkaalle, joka roikkuu tosiaan aika ylhäällä ja tekemään siellä muutaman asennon.

Se, mikä teetti mahtavan fiiliksen oli päälläseisonta! Vaikka se onkin näistä kaikista tunnilla tekemistämme asioista tutuin minulle, mutta en ole uskaltanut suoristaa jalkoja kertaakaan synnytyksen jälkeen. Plus päälle raskauden kaksi viimeistä kolmannesta ilman akrobatiaa. Eli pitkä aika on päälläseisonnasta. Nyt kuitenkin uskalsin ohjatusti ja pehmeällä alustalla kokeilla suoristaa jalat ja ne menivät kuin menivätkin moneen otteeseen ihan suoraksi asti. Asento tuntui jopa kevyeltä! Niin hyvä fiilis, että en osaa sanoihin sitä pukea!!

Loppuun tehtiin vielä käsilläseisontaharjoituksia ja hammockilla muutamia liikkeitä. Tuo hammock oli ihan uusi tuttavuus! Voi kuinka sulavasti opettajani Saija teki liikkeet ja tuon invertin (pää alaspäin) ja voi kuinka isot naurut pääsi minulta ensimmäisellä yrityskerralla. 😀 Pääsin kuitenkin inverttiin ja sieltä pariin asentoon.

***

Mahtavinta tällaisessa ”tempputreenissä” (kuten sitä joskus aikoinaan jo kutsuin) on sen monipuolisuus! Koko vartalo saa treeniä, keskivartalo ja yläkroppa varsinkin. Ja se, että treeni tulee vähän ”siinä sivussa”. Koska tekeminen on haastavaa ja hauskaa, ei tule mietittyä kuinka nyt tässä leveä selkälihas supistuu ja tässä kyynervarren koukistaja. Vaan kroppa joutuu likoon siinä samalla, kun haastaa itseään uusiin juttuihin tai harjoittelemaan jotain tuttua liikettä (esim. päälläseisontaa tai käsilläseisontaa) paremmaksi.

Päätin tänään, että koska salitreeni-intoa ei jotenkin tunnu olevan, en aio pakolla tehdä mitään perus salitreeniä. Jalkatreenin otan kerran viikkoon salilla, kehonpainolla ja/tai lisäpainoilla. Yläkroppaa ja keskivartaloa treenaan tällä minun rakastamallani tavalla: temppuillen! 😉 Saan siitä niiiiin paljon energiaa! Tällaisen treenin jälkeen olen ihan kuin nousuhumalassa, fiilis on älyttömän korkealla ja koko ajan hymyilyttää!

***

Sitten se lukijatreeni!! Eli nyt 12 nopeinta saa varata itselleen paikan ILMAISELLE kokeilutunnille Vertical Clubille! Tunti järjestetään 11.11.2017 klo 15.45! Tunti sisältää hammockia, sekä rengastrapetsia. Tunti sopii ihan aloittelijoille, tai pari kertaa jompaan kumpaan lajiin tutustuneille! 🙂 Sitova ilmoittautuminen minun sähköpostiini: [email protected]  EDIT: Tunti on nyt täynnä, mutta jonopaikalle voi vielä ilmoittautua.

Ja eikä siinä vielä kaikki! 😉 Nyt minun lukijani saa Vertical Clubin 10x -kortista huiman alennuksen! 10x -kortti teille lukijoilleni hintaan 119 € (norm. 140 €) -> sen saa ostettua Vertical Clubin kassalta kertomalla olevansa minun lukijani. 🙂 Tutustukaa heidän laajaan tuntivalikoimaan TÄSTÄ.

 

Toivottavasti nähdään kokeilutunnilla! 🙂 <3

* Tunnin minulle tarjosi Vertical Club.

Hampurilaisia, kuohuvaa ja treeniä – ystäväjuttuja ♥

Kaikenlaisia ystäväjuttuja. ♥ Eilen puhuttiin ystäväni Annan kanssa erilaisista ystävyyksistä. Tai ainakin siitä, että ihmiset ”hoitavat” ystävyyssuhteitaan eri tavalla. Toiset on sellaisia, että näkee viikottain ystäviä ja touhuaa paljonkin ystävien kanssa ja taas toiset on sellaisia, että nähdään kerran parissa kuukaudessa ja silti se on yhtä arvokasta. ♥

AgIwf4f1ixfzVjfv848se_u-3oQVRZb5d5bLGd09yF_K

Meillä on Annan kanssa hyvin erilaiset tavat olla ystäviä. Jotenkin kuulostaa kauhean vakavalta, kun sen kirjoittaa noin. 😀 Mutta joka tapauksessa, näin se on. Anna tykkää siitä, että on omaa aikaa enempi ja sitten silloin tällöin vietetään laatuaikaa ystävien kanssa. Minä taas touhotan menemään joka viikko jonkun kanssa lounaalla, kahvilla tai treenaamassa. Kai se on vain tärkeää löytää tässäkin asiassa se oma tapa toimia. ♥

AiA3wBTtbucXEiV1-nNs2koqyUWkjwodapk6NCJyW5-O AqY2jjUKErZLZuqNP89ne81OSegTvjFBnx4FlrhH4aXa

Eilen illalla mentiin Annan kanssa yhteisen ystävämme Natan WTD-blogin 5v-synttäreille Treffipubiin. Ajateltiin, että siinähän saadaan samalla mekin Annan kanssa vaihdettua kuulumisia pitkästä aikaa. No ei ihan saatu. 😀 Oli niin hauska meininki ja paljon porukkaa pubissa, että varsinainen kuulumisten vaihto jäi seuraavaan kertaan. Syötyäni hampurilaisen ja juotuani lasillisen kuohuvaa lähdinkin jo suunnistamaan autolle.

Mietittiin muuten Annan kanssa, että hitto vie meillä ei kummallakaan ole koskaan ollut mitään blogitapaamisia lukijoillemme ja suunniteltiin, että ensi vuonna kun meidän molempien blogit täyttää viisi vuotta – pidetään sen luokan kinkerit notta! 😉 Muistin kuitenkin, että onhan minulla ollut yksi lukijtapaaminen. Viime kesänä nimittäin järkättiin Etnofitneksen kanssa tämä tanssitunti, johon sai osallistua lukijani.

IMG_20160224_122509 Screenshot_2016-02-24-11-53-06

Eilen päivällä kävin Rosannan kanssa taas tekemässä ”tempputreenejä” , eli akrobatiaa. Treenattiin taas käsilläseisontoja ja päälläseisontoja. Myös siltoja tehtiin ja kaikenlaista. Tunti temppuillessa hyvässä seurassa meni taas älyttömän nopeasti.

Tänään aamusta taasen kävin tekemässä selkätreenin Saran kanssa Sporttikujalla. Nyt on selkälihakset kauttaaltaan niin juntturassa, että huh.
davTehtiin lämmittelyn lisäksi vaan kolme liikettä. Mutta nostettiin painoja koko ajan ja yritettiin tehdä mahdollisimman isoilla painoilla.
Kulmasoutua käksipainoilla tehtiin vika ”puhdas” sarja 21,2kg:n painolla ja sitten vielä yritettiin muutama toisto 29,1kg:n painolla. Menihän niitä kolme per käsi, mutta siinä alkoi olla jo kroppa aika paljon mukana työssä. 😉
KUITENKIN oon niin fiiliksissä siitä, että voima on kasvanut noiden nimenomaisten tempputreenien ansioista yläkroppaan niin paljon, että nyt teen kulmasoutua helposti sillä reilulla 20kg:lla kun vielä viime vuonna meni hikiseen 12,5kg:lla.

Tuossa kulmasoudusta pätkä ja sitten tosi hyvä selkäliikevinkki taljassa. 🙂

***

Näin sitä on tullut taas nähtyä monta ystävää 24h sisällä. 😉 Kaikkien kanssa on tehty vähän eri juttuja, silti yhtä arvokkaita hetkiä jokainen. ♥

Pus ja kivaa torstain jatkoa! ♥

sdr