Tissiviikko ja parhaat BlackFriday -täkyt!

* sis. mainoslinkkejä

Tällä viikolla ollaan vietetty tissiviikkoa. Kampanjalla halutaan hälventää tisseihin liittyvää häpeää ja yliseksuaalista leimaa. FitFashionilla kirjottava Piia Pajunen, kirjoitti aiemmin tällä viikolla tosi hyvän postauksen pienistä rinnoista. Ja sainkin kimmokkeen kirjoittaa omia ajatuksia rinnoista.

img_20150625_055216

Olen joskus kauan aikaa sitten kirjoittanut postauksen tisseistä, itse asiassa parikin. Pienenä tyttönä (ala-asteella) olin luokkani ensimmäisiä tyttöjä, joille rinnat alkoivat kasvaa. Sehän tietysti merkitsi pientä kiusaamista luokkamme pahistytöiltä ja myös pientä piikittelyä muutamalta pojalta. Muistan edelleen kirkkaasti erään kerran, kun meillä oli yhdistetty liikuntatunti vuotta vanhempien tyttöjen kanssa. Liikuntatunnin alkua odotellessa pukuhuoneessa vanhempi tyttö osoitti sormella minua ja luokkatoveriani ja sanoi: ”Monnalla on tollaset vesimelonit ja Liisalla on viinirypäleet.

Murrosiässä rintani olivat edelleen monia muita ikäisiäni tyttöjä edellä kehityksessä, josta toinen epämiellyttävä muisto pulpahtaa mieleeni. Vanhemmillani oli juhlat meillä kotona ja siellä eräs isäni työkaveri sanoi isääni kyynärpäällä kylkeen tönäisten: ”Ai teiän Monnallahan on jo ihan naisen muodot.” Ja hörötti päälle. Isäni meni vaikeaksi ja kommentoimatta lausetta käänsi puheen äkkiä johonkin muuhun.

Reilu parikymppisenä, juuri isäni poismenon jälkeen sain kuulla todella inhottavan kommentin tädiltäni (johon en enää pidä minkäänlaista yhteyttä). Tämäkin lause on jäänyt elävästi mieleen. Oli isäni tädin perunkirjoitus, tilaisuudessa sanoin jotain ”eihän sillä rahalla ole merkitystä tällaisessa tilanteessa kun rakas sukulainen on kuollut”. Tähän tätini kommentoi: ”Monna, sulla on tainnut valahtaa kaikki järki aivoista noihin sun tisseihin.”

IMG_9211-001

Itse olen kokenut rintani aiemmin usein nimenomaan yliseksuaalisina kapistuksina. Niiden koko on myös jostain syystä tehnyt minusta monien mielestä ”tyhmemmän”. Sellainen isotissinen bimbo.. Olette varmasti kuulleet tämän sanonnan joskus. Ihan kuin rintojen koko jotenkin kertoisi viisaudesta. Jep. 😀

Ennen kuin aloin treenaamaan enemmän ja miettimään ruokavaliotani, oli rintani melko suuret. Rasvaprosentin pienetessä myös rintani pienenivät. Silti kuitenkin rinnoissani kokoa oli pienimmilläänkin kuppikooltaan F. Tämä vaikeutti välillä treenejä. Toki hyvistä liiveistä oli suuri apu, mutta esim. monet hypyt tuntuivat silti inhottavilta rinnoissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En aina ole todellakaan tykännyt rinnoistani. Mietin monta vuotta, että menen rintojen pienennysleikkaukseen. Mitä tahansa puin päälleni, rinnat olivat ensimmäinen asia mihin moni kiinnitti huomiota. Eihän niitä voinut piilottaa. Poolokauluspuserotkin korostivat niitä.

Parin viime vuoden aikana olen alkanut pitämään rinnoistani, kun ne viimein hieman pienenivät. Nyt vauvan myötä niille on tullutkin ihan uudenlainen merkitys, ei seksuaalinen – ne ovatkin ravinnonlähde meidän pienelle tyttärellemme.

unnamed

On mielestäni erittäin hyvä, että rinnoista puhutaan. Mutta on hassua, miten muiden tissit kiinnostavatkin ulkopuolisia niin paljon. Myös minun rinnoistani on käyty keskustelupalstoilla väittelyä, että onko ne luomut vai silikonit. Se on hassua, että se kiinnostaa. Mitä väliä silläkään toisaalta olisi onko omani luomut vai kirurgin veitsen kautta tehdyt? Eikä se, että onko jollain pienet rinnat ja jollain toisella isot määritä ihmistä sitten yhtään.

***

Tisseistä sitten vielä loppukevennykseksi BlackFriday -tarjouksiin!! 🙂 Tässä mun täkyt! Nää kaikki on sellaisia sivuja, joista itse nettishoppailen paljon! Ja nyt niistä löytyy tosi hyviä tarjouksia tämän päivän ajan!! Klikkaamalla aina tuota oikeanpuoleista tarjousta, pääset kyseiselle sivulle.

Offefrilla *  Liput kahdelle Flamingo Span aikuisten Spa Kylpylään -50%

Elloksella * BlackFriday -tarjouksia, jopa -70% !

Junkyardilla * Paljon tuotteita tänään -50% mm. Nikeä ja Filaa!!

Biancanevellä * Tuotteita -50% ja KAIKKI alaosat -25% !

Bubbleroomilla * Super makeita pikkujoulumekkoja -30% !

Lorna Janella * Paljon aleja ihanista treenivaatteista!

***LISÄKSI sain Offerilta arvottavaksi yhden kahden lipun paketin Flamingo Spahan! 🙂 Kommentoimalla tähän postaukseen osallistut arvontaan!

Kilpailu päättyy tänään perjantaina 25.11.2016 klo 24!

***

fullsizerender

Toiset tykkää muhkummasta.

Kauneus on katsojan silmissä. 

Kuulostaa varmasti tutulta sanonnalta. Vai mitä?
Mutta se on niin totta. Nyt haluan vähän pureutua siihen. Ja nimenomaan tällä kertaa vain siihen ulkoiseen kauneuteen. (Siitä sisäisestä kauneudesta kun pälätän täällä varmaan kyllästymiseen asti.. 😉 😀 )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joku tykkää tummista ja toinen vaaleista. Joku kolmas siltä väliltä tai kaikista yht’aikaa. Toiset tykkää muhkummasta, toiset vähän vähemmän muhkusta. Toiset tykkää isosta, toiset pienestä.
Mielipideasiat on sellaisia, että niistä ei saisi mielestäni soittaa suutaan tai ainakaan tapella siitä kumpi on oikeassa. Mielipiteen saa ja pitääkin kertoa, mutta pitäisi hyväksyä ettei kaikki ole samaa mieltä. Ei myöskään ulkonäköön liittyvissä asioissa.

Peppu on pop ja se on ollut sitä jo jonkin aikaa. Mutta ei kaikki tykkää pyöreästä pepusta. Joku tykkää pienemmästä pepusta, niin itsellä kuin jollakin toisella. Olen itsekin sortunut siihen vouhotukseen, että pyöreä pystypeppu on se paras peppu. Mutta ei se niin mene. Tai se voi olla omasta mielestäni niin. Mutta se ei ole mikään maailmojen totuus. Juuri mun silmiin naisten peput joissa on muotoa on älyttömän hyvännäköisiä, myös omasta pepustani tykkään nykyään enemmän kun siinä on vähän pyöreyttä. Mutta kaikki naiset eivät halua pyöreää peppua, eikä kaikki miehetkään sellaisesta tykkää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jonkun mielestä luonnollisuus on parasta mitä tietää ulkonäköön liittyvissä seikoissa. Ei hiusväriä, ei meikkiä. Ei ripsipidennyksiä, ei rakennekynsiä. Luomua varpaista päälakeen. Jonkun toisen mielestä on ihan jees ehostaa omaa ulkonäköään meikillä, hiusväreillä, ripsipidennyksillä ja rakennekynsillä. Aika pieniä ehostuksiahan ne oikeasti on, jos ihan ilman sen suurempia höyryjä asiaa mietitään.
Mä olen ihan koukussa ripsipidennyksiin. Myönnän. Tykkään, että ne tuo ryhtiä mun kasvoille ja olen pirteämmän näköinen kun ne on kuosissa. En kuitenkaan ajattele, että jokaisella naisella pitäisi sellaiset olla. Mielestäni moni nainen, jolla ei ole jumalaisen pitkiä tekoripsiä on todella kauniita.

Sitten on asia nimeltään tissit. Tissit tuntuu aiheuttavan mölyä peppujen kanssa yhtä paljon jollei hetkittäin jopa enemmän.
Jokunen aika sitten joku tähtönen kirjoitti blogissaan, että isot tissit sen olla pitää ja kaikki muu on ihan turhaa. Siihen sitten sieppi jos toinen kirjoitti omia vastineitaan. Saatoin itsekin kirjoittaa.. 😉 Nyt vouhotusta taitaa aiheuttaa ihanan Eevin tissit. Ajatelkaa, ihan oikeasti konkreettisesti! Yhden ihanan neidon tissit puhuttaa ihan iltapäivälehdissä asti. Mutta toisaalta, puhutaan mielummin rintojen leikkauksesta kuin vaikkapa hallituksen leikkauksista.. 😉

Tämä on tiukka aihe, on tissimiehiä ja on peppumiehiä. On naisia, jotka haluavat isommat rinnat ja sitten naisia, jotka haluavat pienentää omansa. Itse kuuluin tähän jälkimmäiseen porukkaan monia vuosia. Kunnes tulin sinuiksi omien tissieni kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta mitä näillä kaikilla asioilla on oikeastaan merkitystä? Jos ihminen voi huonosti henkisesti ja sisältäpäin ei kumpua yhtään kauneutta, voiko ripsipidennykset tai silikonirinnat tehdä ihmisen kauniiksi? Mielestäni ei.
Ne voi parantaa sitä sisältä kumpuavaa kauneutta, ne voi tuoda itsevarmuutta lisää. Ne voi tuoda naiselle naiseuden, mutta kauneutta ne ei itsessään tuo. (ja nythän tää juttu meni kuitenkin tän sisäisen kauneuden pariin..)

On ne pakarat sitten kuinka muhkeat ja pyöreät tahansa, rinnat kuinka kauniit pieninä tai isoina, kynnet laitettuna ja ripsetkin tiptop – niin näyttääkö nainen sitten kauniilta automaattisesti? Ei näytä.
Kyllä se, että kantaa itsensä ylpeydellä ja hymyilee aidosti takaa varmasti kauniimman naisen – niillä silikoneilla tai ilman. <3
 

Vai mitä te ootte mieltä?

ripset

Omat ripseni käyn huoltamassa super ihanalla ja kauniilla Anniinalla, Beauty Anniinassa.
Suosittelen häntä ihan 110%!! Ja nyt ennen pikkujoulukautta kannattaakin käydä ripset pistämässä kuosiin, ennen kuin alkaa kauheet ruuhkat.