Iloa liikunnasta!

*sis. mainoslinkkejä

Tällä viikolla ehdin treenaamaan kaksi kertaa, vaunulenkkien lisäksi. Se ei ole mikään suunnaton määrä, mutta se on silti jotain! Olen tajunnut sen, että ei minun tarvitse suorittaa jotain suuria treenimääriä viikossa nyt heti, kun saan vihdoin luvan kanssa treenata. Kunhan pari-kolme kertaa viikossa pääsen treenin pariin, se tuo lisäenergiaa, jaksamista kaikkeen ja iloa!

Takki – TÄÄLTÄ

Torstaina kävin tekemässä ystäväni Inarin kanssa taas jalkatreenin. Me olemme tosiaan nyt pienten lasten äiteinä tehneet keskenämme diilin, että joka torstai treenataan tarakkaa.. 😀 Siis jalkoja ja peppua. Oli älyttömän hyvä treeni ja itse asiassa takareisissä ja pakaroissa tuntui vielä eilenkin lihasjumia.
On kiva myös nähdä hyvää ystävää kerran viikossa, vaihtaa samalla kuulumisia ja höpötellä vauvajuttuja.

Lauantaina, eli eilen kävin tankotanssimassa ekan kerran kahteen vuoteen!! Oli niin älyttömän siistiä, että minua hymyilytti koko tunnin ajan. Tunnin alussa, kun tehdään erilaisia pyörähdyksiä tangolla, tuntui kuin olisin ollut lapsi uudestaan. Minua oikeasti hymyilytti niin paljon, että jouduin vähän katselemaan lattiaan välillä. Ettei muut tunnilla olijat olisi katsoneet, että mikähän hullu tuolla yksinään naureskelee.. 😀 Toisaalta noilla Pole4Fitin tunneilla on aina ollut rento tunnelma.

Enhän minä niin ketterä ollut kuin edellisellä kerralla. Enkä lähtenyt invertoimaan (pää alaspäin tangolla), koska vatsalihakset edelleen tekevät palautumistyötään raskaudesta. Sain ohjaajalta aina vaihtoehtoliikkeitä, kun muut teki jotain sellaista, joka olisi ollut vahvasti suorille vatsoille tulevaa työtä.
Tunnin jälkeen sisäreidet, polvitaipeet ja käsivarsien sisäpuolet olivat aivan hellinä tangolla hankaamisesta ja pidoista. Hauikset ihan tärisivät, mutta oli niin hyvä fiilis!

Tämä on asia, joka on se minun viestini liikunnasta! Kaikki jotenkin aina kulminoituu joihinkin ajanjaksoihin. Nyt tuntuu, että sanoma liikunnan ilosta on se juttu, mitä minä haluan viestittää. Vielä vahvemmin kuin aiemmin!

On ihana kuulla meidän Treeniryhmissä olleilta ihmisiltä, että ”Parasta teidän treeneissä on se ilo mitä Tuukan kanssa tuotte meille asiakkaille.” tai että: ”Teidän treeneissä on aina niin älyttömän hyvä fiilis; kaikki tekee täysillä, mutta silti nauru raikaa.”  Se on se työ, jota on todella kunnia tehdä! Mikä voi olla parempi palkka työstä, kuin asiakkaan sanat: ”Monesti työpäivän jälkeen on väsynyt ja vähän v*ttuuntunitkin fiilis. Treeniryhmän treenien jälkeen on aina hyvä fiilis ja hymyilyttää.”

On ihanaa heittää asiakkaille haastetta niin fyysisesti, kuin ilon kautta henkisesti. Välillä kannetaan reppuselässä kaveria tai tuntematonta treeniryhmäläistä. Välillä kyykätään niin pitkään, että meinaa kyynel tulla silmään. 😉 Silti hymyillen.

Meillä on taas huomenna alkamassa kesän Treeniryhmä! Meillä on 3-5 treenipäivää viikossa ja minun ja Tuukan lisäksi valmentajina toimii Joosua Visuri, Veera Malmivaara ja Lari Salama. Erilaisia, haastavia, monipuolisia treenejä siis luvassa koko kesän. Ja ulkona treenataan! 🙂 Katso TÄSTÄ koko kesän lukujärjestys ja osta oma osallistumisoikeus kesän hauskimpiin ja monipuolisimpiin treeneihin mukaan!! Vannon, että tulet pitämään! 😉


Tarjoamme sinulle koko kesän 4 erilaista treenipakettia, joista voit valita parhaiten itsellesi sopivan!

  • Juoksutreenit maanantaisin = 69€
  • Treeniryhmä 10 harjoitusta = 69€
  • Treeniryhmä 20 harjoitusta = 99€
  • All in (sis. kaikki harjoitukset) = 129€10 ja 20 harjoituksien paketeissa voit vapaasti valita, milloin käyt harjoituksissa. Paketit oikeuttavat sinua käymään joko 10 tai 20 kertaa harjoituksessa kesän aikana. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen harjoituksiin, sen kuin vain putkahdat paikalle! Tämän joustavammaksi ja helpommaksi ei treenaaminen enää tule!All in – paketti sisältää oikeuden käydä kaikissa harjoituksissa vaikka koko kesän ajan 3-5 kertaa viikossa.Juoksutreeni-paketti sisältää oikeuden käydä kaikissa maanantain juoksutreeneissä! Tämä on mainio valinta juoksuharrastajalle tai juoksusta kiinnostuneelle. Harjoitukset ovat todella monipuolisia ja suurin osa niistä on suunniteltu niin, että jokainen voi suorittaa ne oman kuntotasonsa mukaan jäämättä jälkeen porukasta. Juoksutreenit on myös mainio tapa valmistautua vaikka tulevalle puoli, –  tai täysmaratonille.

Ilmoittaudu mukaan TREENIRYHMÄÄN TÄSTÄ!! 🙂

***

Kiitos kaikille Biothermin kilpailuun osallistuneille!! Voittajaksi arpakone valitsi nimimerkin: jiip! Onnea!! Laitan sinulle sähköpostia!

Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3 Ja toivottavasti nähdään treeneissä! 😉

Paluu treeneihin!

Ai ettien että!! Viime viikolla Tuukka kysyi haluaisinko torstaina mennä vetämään treeniryhmän treenit pitkästä aikaa? Siitä on nyt reilu 3 kuukautta, kun viimeksi treenejä olen ollut vetämässä treeniryhmälle.

Ensimmäinen ajatus oli, että en todellakaan pysty.. En ole vielä valmis, en palautunut täysin ja mahakin on pömpöllään vielä. Kun Tuukka kuitenkin vielä sanoi, että ”Monna muista miten paljon sä tykkäät niiden ryhmien vetämisestä, eikä sun tarvitse näyttää yhtäkään liikettä – selität vain, koska siellä on tuttuja ryhmäläisiä..” – otin tarjouksen vastaan.

Pikkuisen olin innoissani treeniryhmän alkaessa.. ;)
Pikkuisen olin innoissani treeniryhmän alkaessa.. 😉

Ihan siis kertakaikkiaan jännitti lähteä sitten viime torstaina kohti Aleksis Kiven peruskoulun jumppasalia ja treeniryhmän treenejä. Äiti ja veljeni tuli katsomaan vauvaa siksi aikaa, koska Tuukka oli lehtikuvauksissa.

Tosiaan mitään askelkyykkyhyppyjä tai muitakaan liikkeitä en voinut vielä näyttää, joten vedin treenin ihan pelkästään puhuen (ja vähän huutaen 😉 ). Treeneissä oli paljon vanhoja tuttuja asiakkaita, joilta pyysin pariin otteeseen vähän näyttöapua muutaman liikkeen kanssa. Ja homma sujui kuin rasvattu.

treeniryhmä
Torstain treeniryhmän ihanat naiset! 🙂

Mulla oli NIIIN SUPER MAHTAVA fiilis treenien jälkeen!! Olin nukkunut huonosti edellisen yön ja vauva oli ollut aika vaikealla päällä päivällä, mutta kun menin treeneistä kotiin olin kuin uudestisyntynyt. 😉 Tunti treenien vetämistä ja niiden tuomaa endorfiinia ja vauva nukahti rauhalliseen syliini viidessä minuutissa ja nukkui melkein viisi tuntia. 😀

Oli ihanaa nähdä iloisia ja motivoituneita asiakkaitamme pitkästä aikaa, oli ihanaa kuulla, kuinka he olivat jo kaivanneet ”Monnan rääkkejä”. Oli ihanaa kellottaa kyykkyjä ja nähdä asiakkaiden tuskastuneet, mutta tyytyväiset ilmeet, kun reidet olivat hapoilla ja persuksissa poltti.

treeniryhmä
Treeniryhmäläisiä!

Eilen julkaisimmekin taas kevään treeniryhmän lukujärjestyksen ja oon niin innoissani, että tammikuusta lähtien tulen tekemään virallisen paluun valmentajaksi treeniryhmän pariin!! Käsittämätöntä miten paljon sitä voikin työstään tykätä!! Tällaisen kolmen kuukauden tauon jälkeen sen huomasi niin konkreettisesti kuin olla ja voi!

Treeniryhmä treeneissä on ihan älyttömän hyvä meininki! Siis myös valmennettavien puolelta, 😉 Ryhmäläiset kannustaa toisiaan, jokainen ylittää itsensä monta kertaa, lihakset saa tuta ja silti hymy on kaikkien huulilla! Treenisisällöt on vaihtelevia ja monipuolisia; on kehonpainotreeniä, voimatreeniä lisäpainoilla, kehonhuoltoa, joogaa, juoksutreenejä, ”temppuilua” = akrobatian alkeita, leikkimielisiä kilpailuja ja joukkuepelejä.

Juoksutreenejä Tuukan kanssa!
Juoksutreenejä Tuukan kanssa!
Kehonpainotreenejä!
Kehonpainotreenejä ja leikkimielisiä kilpailuja!

Treeniryhmä on pyörinyt nyt jo reilu pari vuotta. Alkuun ryhmä oli pieni ja valmentajina vain minä ja Tuukka. Nyt ryhmä on kasvanut jokaisella kaudella (kesä, kevät ja syksy) ja koko ajan tulee uusia ihania treenaajia mukaan. Myös valmentajatiimi on kasvanut tässä ajan kulussa. Viime kesänä tiimissä oli kolmantena mukana ihana ystävämme ja huikea valmentaja Emmi ja hän veti myös syksyn treenit Tuukan kanssa pääosin puoliksi parin vierailevan valmentajan lisäksi. Nyt meidän ”päävalmentajien”, eli minun ja Tuukan lisäksi ensi keväänäkin on mukana huippuja valmentajia.

treeniryhmä m&t treeniryhmätreeniryhmä treeniryhmä treeniryhmä

Hinnat:
* Juoksutreenit: 89€ (sis. kaikki kevään juoksutreenit)
* 10 – treenikertaa: 89€ (Valitse vapaasti milloin käyt)
* 15 – treenikertaa: 99€ (Valitse vapaasti milloin käyt)
* 20 – treenikertaa: 119€ (Valitse vapaasti milloin käyt)
* All in: 149€ (Sisältää kaikki kevätkauden harjoitukset)

  • Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Ilmesty paikalle, kun sinulle parhaiten sopii!
  • Voit maksaa 1-2:ssa erässä. Ilmoitathan haluamasi maksujärjestelyn ilmoittautuessasi mukaan!
  • Hinnat sisältävät jo kaikki kulut. Mitään lisämaksuja ei tulla ilmoittautumismaksun jälkeen perimään, lukuunottamatta hiihtolomaviikon kahta harjoitusta Töölön kisahallille, jolloin sisäänpääsymaksu on 3,5€.

Treeniryhmän kevätkaudella melkein kaikki treenit tullaan pitämään hyvin varustelluissa koulujen liikuntasaleissa. Tämä antaa meille mahtavan oman treenirauhan ja mahdollisuuden tehdä entistä monipuolisempia harjoituksia.
Treeniryhmässä on kevätkaudella 2017 kaikkien aikojen laajin kattaus monipuolisia harjoituksia ja ammattitaitoisia ohjaajia. Entisten suosikkien Monnan, Emmin, Inarin ja Tuukan lisäksi mukaan hyppäävät kehonpainoharjoittelun pioneeri ja aina energinen Joosua ”Jope” Visuri, sekä aurinkoinen, positiivisuutta ympärilleen levittävä ihana Veera Malmivaara!

Harjoituskalenterin ja lisätietoa löydät TÄSTÄ klikkaamalla.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: [email protected]

treeniryhmä

*** Ilmoittautuminen on jo käynnissä ja paikkoja on tälläkin kertaa rajoitetusti.
Joten nopeus on valttia tässä hommassa! 😉 ***

***

Energistä ja ihanaa alkanutta viikkoa!

fullsizerender