Voiko omiin hiuksiin rakastua?

Haha! Tiettekö, mä oon niin fiiliksissä näistä mun hiuksista!! Hitsi vie! Mä oon ihan sitä mieltä, että oon rakastunut mun omiin hiuksiini!! 😀 😀

Mä olin pari viikoa sitten yhdessä kahvilassa mun ystävän kanssa ja kahvilan työntekijä sanoi, että tää hiusväri on mulle jotenkin kuin luotu. Tää sävy on vaan ihan niin nappiin jotenkin mun ihonvärin ja silmien kanssa!

Mä olin viime viikolla Kauneus & Terveys -lehden kuvauksissa ja kävin sitä varten meikissä ja kampauksessa taitavalla ja upealla Laura Anderssonilla. Voi vitsi miten kaunis meikki tuli ja hiuksetkin jotenkin loisti vielä entistä kauniimmin. 🙂 Mä mietin meikistä tullessani, että vitsi jos ite osais laittaa hiukset ja meikin aina näin upeesti!

Tää on nyt tällaista hömppää varmasti jonkun mielestä, mutta mulla on sellanen fiilis kuin oisin heränny jotenkin eloon tän persikkaisen hiusvärin myötä!! 😀 Ihan kun jostain ois vähän kuoriutunut esiin sitä sellaista ”monnamaista” energiaa ja räväkkyyttä.

Ootteko te joskus tunteneet ittenne itsevarmemmaksi kampaajakäynnin jälkeen? Uudella hiusmallilla tai värillä? Kyllä tällaisilla jutuilla vaan on merkitystä.

Nyt joku siellä ihmettelee, että onkohan toi Monna ihan päästään sekaisin, kun joka toisessa postauksessa puhuu itsensä hyväksymisestä sellaisena kuin on ja joka toisessa puhuu jostain ihanasta ulkonäkö-jutusta. 😀 Haha! Mutta siis en mä oo sekaisin. Nää asiat ei nimittäin mun mielestä kumoa toisiaan.

Itseään voi rakastaa ja olla tyytyväinen, vaikka haluaiskin tehdä jotain ”kaunistautumis-juttuja”. Se, että haluaa panostaa ulkonäköön ei kumoa alleen sitä etteikö vois olla sinut omat kroppansa ja ulkonäkönsä kanssa ihan naturellinakin. Se, että on bikinikunnossa ihan vaan bikinit päälle laittamalla – ei tarkoita sitä, etteikö haluais silti treenata ja tehdä asioita myös ulkonäkökeskeisesti välillä.

Ymmärrättekö mun pointin? 😀

Oma tyyli

Oma tyylini on muotoutunut vuosien varrella. Olen aina halunnut olla värikäs ja omalla persoonalla varustettu myös tyylini kautta. Joskus nuorempana toki katsoin meidän lukion tyttöjä ylöspäin ja mietin, että haluaisin pukea samanlaisia vaatteita kuin heillä. Yhdellä tytöllä oli vekkihame ja beiget polvisukat, kinusin niitä polvisukkia sitten kotona niin kauan, kunnes ne minulle ostettiin. Vekkihame minulta jo löytyi.

postaus sisältää mainoslinkkejä

Omistan vain vähän mustia vaatteita tai kenkiä. Mikä on toisinaan osoittautunut vähän haasteeksi.. Ennen liikunta-alalle siirtymistä olin vuosia töissä vaatetusalalla. Olin somistajana, myyjänä, myymäläpäällikkönä ja myyntiedustajana. Muotivillityksiä ja muita muotiin liittyviä juttuja on siis tullut seurattua oman työni kautta, mutta itse en koskaan ole tykännyt pukeutua ihan siihen kaikista muodikkaampaan vaatteeseen. Jostain syystä olen kokenut, että ne eivät sovi minulle.

Olen löytänyt oman tyylini ja itse asiassa en ainakaan tietoisesti ajattele onko tämä tai tämä nyt muodikasta. Ostan vaatteen tai kengät sen perusteella minkä väriset / kuosiset ne ovat tai jos kenkämalli tai vaatemalli on jotenkin minua puhutteleva. Olen myös oppinut, että esim. leveälahkeiset housut eivät sovi vartalolleni, vaikka monien päällä ne näyttävät ihanilta.

Koska minulta löytyy muotoa vähän sieltä sun täältä, ei minulle sovi omasta mielestäni kovin löysät vaatteet. Sellaiset ihanat telttamaiset kesämekot saa minut usein näyttämään isommalta mitä olen. Treenivaatteissa tunnen itseni aina jotenkin melkein parhaimman näköiseksi. Mutta sitten on myös muutamia housuja ja paitoja, jotka on suosikkejani. Niin ja kun silloin tällöin laitan korkkarit jalkaan, niin tuleehan siitä aina jotenkin naisellinen fiilis.

Aurinkolasit – 77thFLEA

Farkut – 77thFLEA

Kukkatakki – Make Way

Toppi – 77thFLEA

Nilkkurit – New Look

Löysin Bubbleroomista ihanat farkut ja nilkkurit. Tuollaisia kenkiä olen etsinyt jo jonkin aikaa ja nyt löytyi! Farkkuja minulla ei myöskään ole kovin monia, jotka istuisi. Mutta nämä ovat ihanan pehmeät päällä ja itse tykkään, että ne tuo hyvät puolet esiin jaloissani. 🙂 Niin ja nuo aurinkolasit!! OMG! Halvat ja niin siistit!

Tämä kukkatakki on pari kuukautta sitten ostettu myöskin Bubbleroomista, sitä olen käyttänyt melkein päivittäin sen jälkeen. 😀

***

Onko teillä oma tyyli hallussa vai mietittekö paljon mikä sopii juuri itselle?