Kaikkien aikojen bilelookit!

Vappu lähestyy ja ajattelin koota teille sen kunniaks kaikkien aikojen bilelookkini! 😀 Kuvat ei tuu kronologisessa järjestyksessä.

Vappu-look vuodelta 2016, Emma masussa! 😉
Yks mun suosikki juhla-asuista ja lookeista! 🙂 Viime kesältä ystävän häistä.
Bilelookkeja 2014 – Aika päheitä mekkoja!
Vappu-look vuodelta 2012 😀 Jösses!
Kesältä 2015 kesäbile-lookkia. Eka kerta kun olin ”napapaidassa” muuallakin kun kuvauksissa. 🙂
2011 oli aika tiukat bilelookit! 😀 Tää on ku suoraan 90-luvun alusta.
Tää on ehkä paras!! 😀 Vappuna 2013 oli astetta drankempi asu! 😉
Bilelookkeja vuosilta 2013-2014 Aikamoinen bööna! 😉
35-v synttärilook on ehdottomasti mun suosikkeja! <3
Entäs tää? 😀 Studio51:n Vip:stä vuodelta 2004 tms. 😀 😀
Bilelookkia parin vuoden takaa. Taisin muuten just laittaa kirpparille myyntiin noi paljettihousut. 😉
Vähän tutumpaa bilelookkia, viime syksyltä TBAF-gaalasta. 🙂
Viimeisin bilelook parin viikon takaa. 🙂

***

Löytykö suosikkeja? 😀 Mun on kyllä toi vuoden 2013 vappu-asu! Hahahaha!! 

Iloista viikonloppua!

Vappujuttuja ja kasvavaa mahaa.

Meillä on ollut tosi ihana viikonloppu. Vappu oli erittäin onnistunut ja rauhallinen. Lauantaina aamupäivällä startattiin vapun vietto menemällä salille yhdessä. 🙂 Ja se oikeasti antoi huipun startin päivälle. Varsinkin, kun treenistä tuli hyvä olo ja pahoinvointi ei näyttänyt päätään koko päivänä.

IMG_20160430_104315

Salitreenistä meinaan kertoa teille vähän lisää ensi viikolla, siitä miten mielestäni on järkevää treenata raskauden aikana. Oikealla tavalla siitä tulee hyvä ja energinen olo.

Salilta pyöräilimme kotiin, teimme lounasta ja lähdimme koirien kanssa lenkille. Oli hauska nähdä Töölön kaduilla jo hyvin aikaiseissa vaiheessa vappuaattopäivää juhlahumussa olevaa kansaa. 😀 Me kävimme Töölöntorilta ostamassa vappupallon (ja saatiin ihanalta myyjältä alea) ja käveltiin kotiin.

Illalla lähdimme ystäväpariskuntamme, sekä heidän ystäväpariskunnan kanssa syömään italialaiseen Vaelsaan Kauppatorin kupeeseen. Porukkaa oli liikkeellä aivan jumalattoman paljon ja ihan varmasti aurinkoinen sää houkutteli vappukansaa liikenteeseen vielä entistä enemmän. Oli ihana istua iltaa hyvässä seurassa ja syödä oikein pitkän kaavan mukaan. Nauratti kyllä niin paljon, että tuntui poskilihasten kramppaavan loppuillasta. Kymmenen aikoihin kun tallustimme kotiin takaisin, alkoi kaupungissa väki vähentymään ja meno tiivistymään! 😉

kasvava mahu ja vappupallo

Eilen mulla oli oikein pallomahapäivä. Kuten yllä olevista kuvista näkee, masu oli mun silmiin hyvin turvonnut ja pallomainen. Mietiskelinkin eilen vatsani kasvua.

Tänään alkoi vko 14 ja mahaa ei voi enää oikein piilottaa. On päiviä, että se on isompi ja varsinkin iltaisin se on jo ihan iso pallo. Mietin ensin, että miksi mun maha näkyy jo näin paljon, kun instagramissa on kuvia, joissa raskauden puolivälissä rupeaa vasta pientä kumpua näkymään. Vähän jo meinasin hermostua, että miksi näin. Kunnes tutkin asiaa hieman enemmän ja opin, että raskausmasut on erittäin eri kokoisia eri naisilla. Joillain saattaa pulpahtaa heti ekan kuukauden jälkeen pieni pömppä esiin, kun taas toisilla mahaa saa odotella ihan vikan kolmanneksen puolelle. Eikä mikään masuilu ole väärin tai toista parempi.

Tulin kuitenkin miettineeksi, että miksi ihmeessä tämänkin asian kanssa on hienoa hehkuttaa sitä, että ”minullapa ei vielä maha näykään”. Kun eihän se liity lainkaan odottavan äidin fyysiseen kuntoon. Olen ymmärtänyt, että esimerkiksi se missä istukka sijaitsee on jo vaikutusta siihen missä vaiheessa maha alkaa näkyä. Niin tai näin, ei mahan näkymisestä tai sen näkymättömyydestä saisi mielestäni mitenkään kilpailla tai sitä  kannattaisi sen kummemmin vertailla toisten odottavien kanssa. Koska se vain on niin hirmuisen yksilöllistä. Ja minä ainakin pidän mahastani.

vappujuttuja OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään appivanhempani oli meillä vappulounaalla ja kävimme heidän ja heidän koiransa Taran ja meidän koirien kanssa pitkällä kävelylenkillä. Koirat pääsivät uimaan ja oli ekaa kertaa tänä keväänä sellainen olo, että aurinko ihan oikeasti lämmitti ja tuntui tosi tosi keväiseltä. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

***

Tällainen vappu täällä! 🙂 <3

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana vappu takana!
Niin ja kertokaa mahankasvukokemuksia ihmeessä! 🙂

<3