Vastauksia…

Jos saa kerta mitä vaan kysyä niin……Ootteko itse tehny tuon teillä olevan IIIIIHANAN sohvan (niistä lavoista koottu), vai onko ostettu jostain/jos itse tehty niin vaatiko miten paljon aikaa ja hermoja 😀 ?? Ite haaveillu just tollasesta, mutta tuntuu et se ois ihan hemmetin iso projekti lähtee toteuttamaan joten olen jättnyt vielä vaan haaveeksi.

Kyllä, mitä tahansa sai kysyä. 😀 Ja joo, tehtiin sohva itse. Se oli oikeastaan aika kiva ja suhteellisen helppo homma. Tilattiin netistä yhdeksän lavaa, jotka käytiin sitten hakemassa. Lavat käsiteltiin pienellä hiomisella (hiekkapaperilla) ja päälle kuultolakkaa, himmeän valkoisena. Patjat käytiin ostamassa Etolasta, sieltä kun saa itse valita minkä mittaista ja levyistä patjaa leikataan. Patjojen päällystäminen oli vaikein osio, siihen saatiin apua äitini ompelijaystävättäreltä. Kankaat patjojen päälle ostettiin Eurokankaasta. Niin ja tyynyt Ikeasta. 🙂
Olihan siinä tietysti vähän hommaa, mutta on se kyllä sen verran ihana ettei haittaa. <3

sohva

Hei Monna! Olisin kysellyt ihonhoidostasi ja meikeistä. Mitä tuotteita käytät? Lähinnä ihon puhdistus ja meikkivoide+puuteri? Sinulla on niin valoisa ja kaunis iho.

Käytän ihonpuhdistukeen pääasiassa Vichyn tuotteita. Myös Acon tuotteita on mulla käytössä, mutta pidän Vichyä itselleni vielä hieman sopivampana. Meikeistä käytän tällä hetkellä Lumenen Natural Codea meikkivoiteena ja puuterina. Välillä käytän myös Laveran luonnonkosmetiikkaa.
Mutta se minkälainen ihoni on, riippuu myös siitä mitä syön. 🙂 Jos mulla on ollut herkuttelua viikonloppuna on otsa näppyjä täynnä ja ihokin vähän kuiva ja ”sekava”.

IMG_6483-1024x837

Nyt kun kysyttiin niin olisi kiva kuulla sinun ja Tuukan tapaamisesta? En tiedä haluatko jakaa tälläistä blogissa, sekin ihan ymmärrettävää jos et halua.
Toinen voisi olla koko kropan treeni ohjeet kesälle ulos?

Me ollaan tavattu samalla työpaikalla. 🙂 Menin aikoinaan töihin urheiluvaateliike Sportlandiin, Tuukka oli siellä jo töissä ja mähän ihastuin saman tien. 😉 Siitä se sitten lähti.
Tuo toivepostausidea on ehdottomasti toteuttamisen arvoinen, joten sellaisen teen!

MT-personal-training-

Tälläistä koulutukseen liittyvää asiaa, Oot varmaan jo aikasemmin tästä kirjottanu, mutta kauan sun pt-koulutus kesti? Ja ootko ns. jatkokouluttanu ittees sen jälkeen? Luetko ikinä mitään tutkimuksia tai opiskeletko/hankitko uuutta tietoa ja osaamista työhösi jotain muuta kautta? 🙂 Ois kiva tietää myös mitä muita kouluja olet käynyt ja miten olet saanut/voinut hyödyntää niissä opittuja taitoja nykyisessä työssäsi.

Juu, olen tainnut pariinkin otteeseen kirjoittaa koulutuksestani, mutta kaikki jututhan ei osu silmiin. 🙂 Joten siis joo, mun pt-koulutus kesti puoli vuotta. Sitä ennen olen kouluttautunut liikunnan saralla Kisakallion Urheiluopistolla LOP:n, eli liikunnanohjaajan peruskurssin. Siellä samalla koulutuksessa tuli myös esim. ryhmäliikuntaohjaajan valmiudet, uimaopettajan valmiudet ja FISAF:n kuntosaliohjaajan lisenssi.
Tämän lisäksi mulla ei ole muita koulutuksia, paitsi elämänkoulu. 😉 Kaupallisella alalla työskennellessäni vuosia myös esimies-asemassa, olen oppinut monia asioita joita voin hyödyntää tälläkin hetkellä työssäni. Ja näiden asioiden lisäksi tutkin ja luen jatkuvasti uusia asioita ja haluan kouluttaa itseäni lisää. Koko ajan oppii uutta.

Miten eteläs hoidat olemisen fiksusti?

Jos tämä kysymys tarkoittaa ns.”rantalomaa” , niin oikeastaan en kauheasti niitä harrasta tällä hetkellä. Mutta jos lähtisin rantalomalle, hoitaisin olemisen siellä kuten täällä kotonakin. 🙂 Lomamoodi tietysti päällä, eli hiukan rennommin. Mutta kyllä se syöminen ja liikkuminen tulee nykyään niin selkärangasta ettei se maata katso. Vinkkinä sanoisin, että sielläkin toimii hyvin 80-20 ajattelu. Eli 80% kun tekee terveellisesti, niin 20% voi olla vähän löysemmin.

Jos saa kysyä, niin minua kiinnostaa miten olet tutustunut Saraan ja Annaan?

Annaan oon tutustunut reilu 10v sitten kun oltiin samassa työpaikassa. Mä olin silloin Mäkelänrinteen Uintikeskuksen kassatyttö ja Anna muutti Oulusta Helsinkiin ja tuli töihin uinninvalvontaan. Meistä tuli heti hyvät ystävät ja siitä asti ollaan oltu todella läheisiä. Saraan mä olen saanut tutustua sitten Annan kautta. Ja onneksi oon saanut, Sarasta on tullut mulle myös todella läheinen ja tärkeä ystävä. Saran oon tuntenut n.viisi vuotta.

Processed with VSCOcam

Jos näet jonkun syövän huonosti (siis esim. välipalaksi keksejä, karkkia yms.), tuleeko tarve puuttua asiaan?

No ei siis kyllä missään nimessä!! 😀 En mä jakele ohjeita tai neuvoja muuten kun silloin kun multa niitä pyydetään, eli töissä. Mun puolesta kaikki saa syödä ihan just sitä mistä itse tykkää. Tietysti jos joku joskus vetelee jotain hampparia vieressä ja kysyy multa onko se terveellistä, niin kerron oman mielipiteen ja ehkä hieman terveellisemmän vaihtoehdon. 😉

Rantaloma vai kaupunkiloma ulkomailla?

Ehkä kaupunkiloma. Mut toisaalta rakastan myös aurinkoa ja rantsussa makoilua. Sekoitus olis paras. 😉

Valmistatko ruokasi aina kotona? Ja kuinka monta kertaa syöt päivässä?

En aina valmista. Varsinkin nyt kun asutaan lähellä keskustaa, tulee esim. lounas usein syötyä jossain ravintolassa. Ei tietystikään päivittäin. Mutta silloin kun syön kotona, niin teen aina itse ruokani. Ei koskaan eineksiä.
Syön päivässä n.viisi kertaa. 🙂

Kuka oli sun suosikkiartisti pienenä, entä nyt? Kehen julkkikseen oot ollut joskus ihastunut? Vai ootko?

Ehkä lapsuuden ja nuoruuden ihan ykköseks nousee NKOTB ja Ressu Redford. Nyt en kyllä osaa sanoa yhtä, paitsi Cheek. 😉 Oon mä ehkä ollu vähän ihastunut joskus johonkin julkkikseen. Mut en kerro sitä. 😀 Haha! Mä oon vähän sellainen ihastujatyyppi. Lapsena oon ollut ihastunut Jordan Knightiin ja Ressuun, aikuisempana johonkin toisiin. 😉

Moi! Tämä ei liity varsinaisesti tähän postaukseen, mutta haluaisin seurata sua Bloglovinin kautta mutta se ei oikeen toimi. Tai siis sinne ei ole päivitetty tätä uutta Fitfashion-osoitetta vaan se ohjaa vielä Fitin blogiin. Ja koska tuo Blogilista kohta lopettaa niin olisi huippua jos sen saisi päivitettyä niin saisi kaikki uudemmat postaukset tietoon.

Tää asia on korjauksessa. Se ei jostain syystä nyt toimi, mutta viestiä on lähetetty Bloglovinin ylläpitoon. Joten toivotaan, että pikimmiten saadaan tuo kuntoon!! <3 Siihen asti voi seurata postauksia vaikka mun blogin facebook-sivulta.

***

Sellaisia vastauksia. 🙂 Ehkä opitte jotain uutta musta samalla. Tai sit ei. 😀
Ja postaus-ideat, joita laitoitte kysymyspostaukseen, ne menee luonnoksiin! Kiitos siis niistä!

Kivaa lauantaipäivää! <3 Jos liikutte Kallion suunnalla, tulkaa Bloggaaja-kirppikselle Ruplaan. Siellä minä ja monta muuta bloggaajaa myydään romppeitamme klo 10-13.30. Rupla sijaitsee Helsinginkatu 16:ssa.

IMG_20150522_100531

Jättisuuren vastauspostauksen osa 2 … tittididiididii!!

Mukavaa sateista sunnuntaita! 🙂
Onko teillä käynyt paljon virpojia? Meillä ei yhtään!!

Eilen olin mieheni ja muutaman ystävämme kanssa viettämässä ihanaa lauantai-iltaa.
Ensin käytiin syömässä Cafe Talossa ja sitten mentiin Tavastialle Cheekin keikalle!!!! VITSIT!!!
Oli kyllä niin super hyvä keikka! Mä vähän ajattelin sinne mennessä, että onkohan se hyvä keikka-artisti. Mutta hemmetti, että oli hyvä!! Tavastialla keikka tuntui myös jotenkin ihanan ”tiiviiltä”, tai siis se tunnelma siellä. Kun sinne ei kuitenkaan mahdu samanlaista kansaa kun vaikkapa Jäähalille. Vaikka oltiin melkein takarivissä, niin nähtiin silti hiton hyvin ja ihana Cheek 😉 oli siinä ihan muutaman metrin päässä.

Keikka loppui jo klo 23 ja siitä sitten kotia kohti. Tänään on ollut ”tiukka” työpäivä heti aamusta asti.
DCIM100GOPRO
Mutta sitten itse aiheeseen. Tässä tulee sitten vielä loppuihin kysymyksiinne vastaukset. HUH! 😀
Näitä on vielä enemmän kun ekassa postauksessa. Jos tässä postauksessa ei löydy vastausta kysymykseesi, niin käy kurkkaamassa osa 1 TÄÄLTÄ. Olen yhdistänyt samanlaisia kysymyksiä.
(kuvat postauksessa on eilisestä treenistä ja Cheekin keikalta ja parilta viimeisimmältä tankoilutunnilta 😉 )

1. Haluaisin kysyä, että mistä sun nimi Monna juontaa juurensa?
Muistaakseni se meni niin, että mun tädin kaveri oli sanonut mun äidille, että ootko kuullut sellaisesta nimestä kuin Monna. 🙂 Mä en tiiä yhtään, että minkä maalainen nimi on alkujaan tms. 😀

2. Mikä on siun suurin haave minkä haluaisit toteuttaa vielä? :)
Mä oon jotenkin äärimmäisen huono tällaisissa haave-jutuissa. Mä tykkään elää enemmän hetkessä ja nauttia siitä kaikesta mitä on tällä hetkellä. Enkä osaa oikein haaveilla mistään. Jos mä keksin jonkun jutun, että mä haluan tehdä jotain, niin yleensä se on aika käytännönläheistä ja helposti toteutettavissa. 🙂
Screenshot_2014-04-12-10-11-50
3. Kuuluuko noita kompressiosukkia pitääkin siis nimenomaan treenin aikana? Itse olen käyttänyt niitä vasta treenin jälkeen.
Onko se väärin?
Kompressiosukkia ja säärystymiä pidetään todella paljon myös treenin jälkeen palautumiseen. Eli ei se väärin ole. 🙂
Treenin aikana hyöty tulee siitä, kun kompressio tehostaa jalan omaa verenkiertoa ja lymfajärjestelmän toimintaa, joka taasen vaikuttaa siihen ettei maitohappoa pääse keräytymään niin paljon lihakseen. –> lisää tehoa ja kestävyyttä treeniin. 🙂

4. Paljonko itsellesi tulee treenitunteja tai kertoja viikossa?
Se riippuu tosi paljon viikosta. Mutta kyllä mulla omia treenejä on pyrkimys aina tehdä n.5 viikossa. Lisäksi sitten tulee työn kautta tehtyä enemmän. Yksi päivä viikossa on sellainen (vähintään), kun en treenaa itse enkä tee asiakastreenejä. 🙂

5. Miten sulla löytyy aikaa ja motivaatiota postailla niin monta kertaa viikossa?
Koska mä tykkään tästä ja tää on mun harrastus ja työ.

6. Kuinka paljon blogi vie aikaa päivästäsi? Uskotko pitäväsi blogia vuosienkin päästä, vai uskotko innostuksen loppuvan pikkuhiljaa?
Blogi ei päivittäin vie aikaa. Mutta jos nyt tällä hetkellä postailen noin joka toinen päivä, niin aina postausta tehdessä siihen menee kyllä tunnista pariin. Vähintään. 😉 Ja sitten vielä päälle kommentteihin vastailut, johon menee yllättävän paljon aikaa.
En osaa sanoa miten käy tulevaisuudessa, mutta ainakaan vielä innostus ei ole loppumassa. 🙂
DCIM100GOPRO
7. Minkälaisia treenivinkkejä antaisit ranteiden ja puristusvoiman treenaamiseen?

TRX:llä monet liikkeet vahvistavat puristusvoimaa, kuten erilaiset soudut. Puristusvoimaa voi harjoitella myös roikkumisilla ja esim. ”farmikävelyllä”: molempiin käsiin mahdollisimman isot painot ja sitten painot käsissä kävelyä niin kauan kunnes ote alkaa lipsumaan.
Ranteita voi vahvistaa esim . levytangolla erilaisia pieniä koukistuksia tekemällä. 🙂

8. Onko sinulle tullut ”raskausarpia” esim jalkoihin, kun olet treenannut? Osaatko sanoa miten niistä pääsee eroon? Entä selluliitista?
Ei mulla kyllä itse asiassa oo tullut. Ainakaan vielä. Eli en osaa sanoa niiden hoidosta sen kummemmin. Selluliittiin puree oikeanlainen treeni ja RUOKAVALIO. Eli pelkästään pepputreenin tekeminen ei poista selluliittia. 😀 Myös kuivaharjausta pidetään hyvänä kikkana kiihdyttämään pintaverenkiertoa jaloissa ja sitä kautta vähän auttamaan selluliittiin. Mutta kyllä melkein tärkein asia on saada se ruokavalio kuntoon ja sitä kautta kuona-aineet ja ”ylimääräinen” rasva pois.

9. Mikä on sun lempiherkkusi, sellainen mistä et voisi luopua?
Varmaankin kyllä suklaa. 😀

10. Olen huono venyttelemään treenin jälkeen, mitkä ovat mielestäsi parhaat, nopeat ja helpot liikkeet laiskalle venyttelijälle?
Treenin jälkeen ei kannatakkaan tehdä pitkiä venyttelyjä. Riippuen tietysti vähän mitä olet treenannut, niin venyttelet kevyesti ne lihakset. Jos olet tehnyt koko kropan treenin, venyttele kevyesti päälihasryhmät. (reidet, pakarat, rinta, selkä)

11. Mitkä on mielestäsi Helsingin top3 kuntosalit?
Apua!! 😀 No kyllä mä sanoisin ykköseks ton Märskyn missä mä käyn. (Mäkelänrinteen Uintikeskuksen Fix-sali) Kakkoseks voisin sanoa Sporttikujan Herttoniemessä, siitä tykkään myös tosi paljon ja siellä välillä käyn Saran kanssa treenaamassa. Ja kolmanneksi voisin sanoa Malmin EastBodyn. Siellä tulee Annan kanssa käytyä välillä ja tosi hyvä ja monipuolinen sali.

12. Kuinka vaikeeta yrittäjänä on verojuttujen duunaaminen? Onko sulla oma kirjanpitäjä hoitamassa niitä paperihommia vai hoidatko ite?
Mulla on kirjanpitäjä onneksi. Hän hoitaa ”verojutut”. Mä itse teen laskutuksen ja tilityksen kirjanpitäjälle kerran kuussa, mutta kaikki muu onneksi hoituu sitä kautta. 🙂

13. Kuinka vaikeeta yrityksen perustaminen oli? :)
Se itse perustaminen ei ollu kauheen vaikeeta. Halusin tietysti tehdä hyvin liiketoimintasuunnitelman ym muut pohjatyöt. Sitten alkoi markkinointi ja yrityksen tunnettavuuden lisääminen. Se oli vaikeampaa. 🙂
20140412_161510
14. Mua kiinnostaa, että kun harrastat paljon liikuntaa, niin harrastatko uintia? Jos harrastat, niin uitko vaparia vai jotain muuta?

En. 🙁 Mä joskus kävin uimassa enemmän. Mun yks ystävä (uintivalmentaja ja entinen kilpauimari) opetti mulle ja parille tytölle vähän tarkemmin tekniikoita esim. vaparissa. Silloin tuli jonkun verran käytyä uimassa, mutta sitten se jotenkin jäi.

15. Kuinka saat itse innon pysymään saliharjoittelussa?
Monipuolistamalla treeniä. Ja tekemällä muutakin treeniä kuin puntteilua. 🙂

16. Olitko jo lapsena liikunnallinen vai tuliko innostus aikuisiällä?
Lapsena harrastin tanssia. Mutta kyllä varsinainen innostus on tullut aikuisiällä.
Esim. koulun liikuntatunteja inhosin. 😀

17. Täällä eräs tuleva PT kyselee opintojensa alkuvaiheessa, että millaisia vinkkejä antaisit minulle opintoihini liittyen? Millaisiin asioihin kannattaisi erityisesti kiinnittää huomiota jo tässä vaiheessa?
Voih, ei sitä oikein voi sanoa millaisiin asioihin kannattaisi kiinnittää erityisesti huomiota. Kyllä se monipuolinen ja iso kiinnostus kaikkea kohtaan mitä ammatissa tarvitaan on paras keino.
Tietysti on tärkeä oppia anatomiaa, ravinto-asioita ja niitä motivaation kaivamiseen liittyviä ja ”henkisen” valmennuksen juttuja. 🙂 Tutki paljon ja lue paljon. Myös koulumateriaalin ulkopuolelta.

18. Oletko jo palannut töihin koirapuisto-onnettomuuden jälkeiseltä sairaslomalta ja mistä olet ostanut nuo leoparditrikoot (onko ne treenitrikoot?), sekä nuo violetit vikassa kuvassa? :)
Juu kyllähän mä olen ollut töissä jo melkein heti onnettomuuden jälkeen. Olin vaan 5 päivää varsinaisesti poissa. 🙂
Leoparditrikoot on juu treenitrikoot ja oon ostanut ne viime keväänä Gina Tricotsta. Ja ne violetit on Niken, ne on aika uudet. 🙂
20140412_161609
19. Onko tai onko sulla ollut asiakkaana ihmisiä jolla on vaikeuksia kehonhahmotuksen kanssa? Enkä puhu nyt pelkästään siitä, että ei ymmärrä mitä omat raajat tekee, vaan myös siitä ettei hahmota esimerkiksi omaa kokoa tms. Syömishäiriöisiä voisin kuvitella, että on voinut olla, mutta entäs sellaisia ihmisiä, jotka kärsii tuosta ilman syömishäiriöö. Ja mikäli näin on ollut, niin miten olette lähteneet asiaa korjaamaan? Tai minkä verran ylipäätään käytte valmennuksessasi asiakkaan kanssa ns. syvällisempiä asioita läpi?

En ihan tarkalleen ymmärrä kysymystä, mutta siis mä pyrin todella paljon keskittymään asiakkaan kanssa myös syvällisempiin asioihin. Siis henkiseen puoleen valmennuksessa ja motivaation ylläpidossa. Sieltähän se kaikki oikeasti lähtee.
Monilla ihmisillä on vähän hahmottamisongelmia oman kehonsa kanssa. On ehkä peitelty ja kielletty itseltäänkin se ”oikea” kehonkuva. Ja sitten treenaamisen ja valmennuksen myötä ymmärtää, että millainen se keho olikin oikeasti ennen tätä.

20. Haluaisin tietää, että voiko tuollaista ihanan positiivista elämänasennetta opetella?
Haha! 😀 Kyllä sitä varmaan voi opetella! 🙂 Pitää osata löytää asioista positiiviset puolet. Ja nähdä myös negatiivisissa asioissa jotain positiivista. Ei kannata tyrmätä mitään ennen kuin itse on kokeillut tai nähnyt. Ennakkoluulot kannattaa jättää taakse. Ja hymyillä paljon. 🙂

21. Mikä herkku sulle huutelee ja miten ohitat sen huudon?
Suklaa ja irtokarkit huutelee. 😀 Yleensä ohitan huudon syömällä normaalia ruokaa, koska useimmiten herkkuhimot kertoo siitä, että keho on energiavajaa. Mutta joskus myös herkuttelen ihan tarkoituksella. 🙂

22. Millainen urheiluhistoria sulla on?
Mä aloitin tanssin harrastamisen kuusivuotiaana. Sitä harrastin 13-v asti. Tanssilajit oli tänä aikana Show Jazz, Disco ja HipHop. Sen jälkeen oli pieni suvantovaihe ja sitten joskus täysi-ikäisyyden kynnyksellä aloitin käymään taas jumpissa ja tanssimaan.
Sitten tuli taas suvantovaihe… 😀 Sitten mä opiskelin LOP:n (liikunnanohjauksen peruskurssi 4kk) ja aloin ohjata jumppia ja kuntosalilla tein ohjauksia. Ja nyt pari vuotta olen sitten ihan hurahtaneena treenannut salilla, tanssitunneilla ja tankotanssimassa. 🙂
20140412_161826
23. Mitä teit ennen kuin ryhdyit personal traineriksi? Ehditkö siis jo opiskella jotain muuta, ja kiinnostuit PT:n urasta vasta myöhemmin vai tiesitkö heti, että haluat liikunta-alalle?

Mä olin vaatetusalalla. Monta vuotta olin Bestsellerillä, eli Only/Vero Moda/Jack&Jones, siellä olin niin myyjänä, somistajana kuin loppujen lopuksi myymäläpäällikkönä. Bestselleriltä lähdin MicMacille myyntiedustajaksi. Josta lähdin kouluttautumaan personal traineriksi.
Ennen Bestselleriä kävin liikunnanohjaajan peruskurssin (4kk) Kisakallion Urheiluopistolla ja työskentelin Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa kassana.

24. Koetko, että itsevarmuutesi ja uskottavuutesi personal trainerina on parantunut oman ulkomuotosi muututtua sporttisemmaksi?
Ehdottomasti! 🙂

25. Miten treenaat kesällä?
Samalla tavalla kuin talvellakin. 😀 Salilla ja tankotanssimassa. 😉 Mutta kyllä tietysti teen myös jotain ulkotreenejä ja pyöräilen.

26. Kuinka pitkä olet?
165cm about 😉
IMG_20140412_215507
27. Jos tavoitteena on rasvan poltto, niin millainen salitreeni kannattaa tehdä oikeanlaisen ruokavalion ja aerobisen treenin tueksi? Mikä olisi sinusta hyvä suhde aerobiseen treenin ja salitreenin välille, jos tarkotuksena on todellakin hetken aikaa keskittyä vain rasvanpolttoon? Montako lenkkiä viikossa, ja montako salitreeniä?

Voih. Tällaiseen on niin vaikea vastata kun ei tiedä kysyjän lähtötilannetta. Eli minkälainen on pohjakunto, paino jne..
Salitreeni oikealla määrällä ja laadulla kasvattaa lihasmassaa (tietysti oikeanlainen ruokavalio tukena) ja lihasmassan kasvaessa taasen aineenvaihdunta kasvaa, joten kaloreita päivän aikana kuluu enemmän. Suosittelen siis joka tapauksessa tekemään ihan normaalia salitreeniä.

28. Mikä on ollut haaveammattisi pienenä ja mitä töitä haluaisit tehdä, jos et olisi tällä alalla? 
Mun haaveammatti pienenä oli kampaaja! 🙂 Ja jos en olis tällä alalla, niin ehkä mä palaisin takaisin sinne vaatetusalalle ja muodin pariin, mutta en myyntihommiin. 😉

29. Mikä on paras tapa rentoutua pitkän työpäivän jälkeen? :)
Kunnon annos hyvää ruokaa, löysä t-paita päälle, sohvalle mötköttämään ja telkkarista jotain hömppää. 😀
DCIM100GOPRO
30. Olisin tätä muutenkin kysynyt, mutta oletko huomannut positiivisia (tai ylipäätään mitään) vaikutuksia kompressiosukkien pitämisellä?

Kyllä mä oon huomannut, että jalkatreeniä tehdessä on selkeesti enemmän ”potkua” jaloissa kun niitä pitää. 🙂

31. Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen, ja kuinka paljon ylipäätään kiinnität huomiota vaatteisiin & tyyliin?
Kyllä mä aika paljon kiinnitän huomiota vaatteisiin ja tyyliin. Mä rakastan vaatteita ja kenkiä. 😉
Mä en oikein ees tiedä mistä mä haen inspiraatiota siihen. Mulla on kehittynyt oma tyyli ja se on jotain sellaista värikästä ja rouheeta. Lenkkareita yhdistettynä biletoppiin jne. 😉 Nyt mä oon tosi ihastunut napapaitoihin ja jenkkihuiveihin. Hihi!

32. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Öööh.. En mä tiiä. Toivottavasti edelleen yksityisyrittäjänä ja treenin parissa viihtyvänä, terveenä ja hyvinvointisena. 🙂

33. Mikä on sun lempi joukkuelaji? :)
Haha! 😀 Mä en oikein ite kauheesti tykkää joukkuelajeja harrastaa. Mutta parasta on ehkä pesis tai lentis. Niitä osaan ite parhaiten. 😉 Haha!

34. MISTÄ MÄÄÄÄ SAAAN MOTIVAATIOOOOOO??????
Voi kyllä se täytyy jostain sieltä omasta pääkopasta löytyä! 😀

35. Oletko koskaan ajatellut uraa ”elämäntapavalmentajana” vai mikähän olisi oikea nimitys sille? Olet niin iloinen, positiivinen ja värikäs persoona, että sinulla riittäisi varmasti ideoita ja motivaatiota myös henkisen puolen valmennukselle, liikunnan ja ruokavaliojuttujen lisäksi :)
En mä itse asiassa oo. Ainakaan kauheen vakavissani. Mutta nyt kun asiasta kysyt, niin kyllä se olisi aika mielenkiintoista. Täytyykin oikeasti alkaa tätä asiaa pohtimaan. 🙂
DCIM100GOPRO
36. Mikä on sun lempparijäätelö?
Ehkäpä Fazerin Geisha- tai Fazerina-tuutti! 🙂

37. Sulla on aina niin mageita housuja, että pakko kysyä mitkä on sun mielestä parhaat ja päällä mukavimmat pökät joihin mahtuu hyvin peppu ja reidet? :)
Treenipökistä makeimmat ja parhaimmat on Lorna Janella ja Nikellä. Muuten käytän siis ihan jotain H&M-housuja. 😉

38. Mihin haluisit seuraavaksi matkustaa?
Varmastikin Jenkkeihin! New York on ollut jo kauan matkahaaveena. 🙂

39. Nyt kun olet ”mukana” tankotanssimaailmassa, niin haluisin tietää, että onko sulle tullut eteen liikettä, joka näyttää tosi helpolta, mutta ei vain onnistu vaikka kuinka yrittäisit ja lisäkysymyksenä vielä, että onko tankoilu muuttanut jotenkin sun suhtautumista liikkumiseen yleisesti?
On tullut!! Siis melkein kaikki liikkeet näyttää oikein tehtyinä helpoilta, mutta on aivan pirun vaikeita. 😀 Ei se ehkä oo muuttanut mun suhtautumista. Vähän ehkä enemmän oon tehnyt vielä oman kehon painolla juttuja ja sellaisia ”voimistelu-liikkeitä”. 🙂

40. Jos olisit ammattilaisnyrkkeilijä, minkä biisin haluaisit soitettavan kun kävelet kehään?
Hahaha!! 😀 Vitsi, tää oli varmaan paras kysymys! 😀 Ja nyt just mulle ei tuu yhtäkään biisiä mieleen! 😀 Mun omia tän hetken (buustaus)biisejä salilla ollessani on esim.: Elastisen Hallussa, Britney Spearsin Work Bitch, DVBBS:n Tsunami ja Dacid Guettan Shot me down. Oisko se sit ehkä joku noista?! En tiiä. Joku salettiin huippuparas biisi tulee heti mieleen ku oon tän julkaissut. 😀

41. Voisitko tehdä postauksen sun tatuoinneista, jos et ole sellaista vielä tehnyt?
Joo voisin tottakai! 🙂 Hyvä idea! Oon edellisen sellaisen tehnyt aika lailla vuosi sitten, mutta sen jälkeen onkin tullut vielä lisää kuvia. 😀 Tässä se edellinen: http://monnatreenaa.fitfashion.fi/2013/04/25/taidetta-ja-tatuointeja-ja-vahan-elektroniikkaa/

42. Mikä on parasta pt:nä toimimisessa? :)
Ehkä se on se ihana fiilis siitä, kun asiakas ylittää itsensä ja tekee tuloksia mihin ei olis itse ikinä uskonutkaan. Se on parasta palautetta mulle ja mulla tulee niistä jutuista niin hyväolo, että nousee aina vedet silmiin. 😀

Kiitos super paljon kaikista näistä hauskoista kysymyksistä! 🙂
Minäpä avaan nyt työsähköpostin ja hyppään töiden pariin pariksi tunniksi. Illalla on rakkaan Saran kisaillallinen! <3 Vaikka en päässyt Kulttuuritalolle paikan päälle kannustamaan häntä (loppuunmyytyjen lippujen vuoksi), niin olin niiiiiin mukana täältä kotoa käsin. Ja onneksi Sara tietää sen. <3 Oon niin ylpeä susta muru!!!

Ja huomenna aamulla klo 9.00 mä pääsen vihdoin ja viimein tangolle takaisin!! Niin siistiä!!! Toivottavasti en tipu sieltä! 😉 Pitäkää peukkuja! 😀

pus <3
1899935_10152227672995351_1716083360_n