Yksi himoni!

Tiedättekö mikä se on? Se on sellainen, mitä joku voi pitää ihan höpönpöppönä, mutta minä pidän sitä herkullisena asiana. Nimittäin hiilihapotetut juomat!! Rakastan limuja ja vichyjä! Kun minulla on oikein kova jano, tekee mieleni hiilihapotettua juomaa! 😀 Hahaa!

Noin kuukausi sitten tein eräänlaisen ekoteon, sillä meille rantautui SodaStream -laite! Sodastreamin tuotteiden käyttäjät säästää nimittäin ympäristöä miljoonien tölkkien ja muovipullojen valmistukselta ja käsittelyltä. Samalla vältytään kuplavesien ja limsojen kuljetukselta panimoilta myymälöihin ja myymälöistä koteihin. Olen joskus kirjoittanutkin siitä, että kun jokainen tekee pieniä ekotekoja, jokaisen hiilijalanjälki pienene. Näin siis on mahdollista yhdessä tehdä hyvää ympäristölle.

Koska oikeasti rakastan kuplajuomia, on tämä todella hyvä hankinta meidän kotiin ihan lompakkoakin ajatellen. Myös mieheni tykkää tästä kovasti! 🙂 Suomessa kun kraanavesi on puhdasta, on helppo avata hana ja täyttää pullo. Sitten ei muuta kuin kuplia päälle. 😉 Ihan itsessään jo se kuplavesi on hyvää, mutta nyt olen ihastunut aivan satasella Sodastreamin omaan Cloudy lemonade -makuun. Se on oikeasti ihan super hyvää! Se on luonnollisesti makeutettu, eikä se sisällä keinotekoisia aromeja tai värejä. Siinä on sokeria vain 4,1g/100ml.

Olen myös aika huono juomaan vettä. Mutta SodaStreamin avulla olen juonut selkeästi enemmän! Se on aina hyvä asia! Siis veden riittävä saanti! Jos vesi maistuu paremmalta kuplien kera, niin mikäs siinä!

***

Onko siellä muita kuplajuomafaneja? 😀

 

 

 

* Laite saatu yhteistyössä.