Syksy ja pesänrakentaminen.

Pimenevät illat ja viileämpi sää, ne tekee mulle sisustuskuumeen ja sellaisen pesänrakentamis-fiiliksen. Haluaa laittaa kodin turvalliseksi ja lämpöiseksi pesäksi, ennen talvea. 😉

Siitä on nyt 8 kuukautta, kun muutettiin nykyiseen kotiimme. Ihan vasta pari viikkoa sitten saatiin meidän työhuone valmiiks, tai no sekin on vielä ihan vähän kesken. 😀 Mutta kuitenkin saatiin siitä sellainen kuin haluttiin ja taulut seinille. Pari päivää sitten saatiin makuuhuoneeseen lukulamput porattua seinään, ulkovaraston Tuukka järkkäsi hetki sitten ihan vimpan päälle, hyllyt sun muut sinne ja osa tavaroista verkkokellariin. jne jne… Eli koti rakentuu koko ajan ja pikkuhiljaa.

Mulla on vielä muutamia haaveita kodin suhteen, yks niistä on esim. uus hella ja toinen on uus pyykinpesukone. Alakerran vessasta haluaisin myös vähän ”viihtyisämmän”. Oon miettinyt, josko sinne ostaisi jonkinlaisen siivouskaapin ja viereen jonkinlaisen jakkaran, jolla voisi istua talven tullen kuivaamassa koirien tassuja. 😉 Emman huoneeseen haluaisin toisenlaisen maton, ehkä vähän samanlaisen kuin työhuoneessa nyt. Emman huoneeseen haluttais myös sängyn puoleiselle seinälle tapetti.

Jos ihan rehellisiä ollaan haluaisin jossain vaiheessa ehkä uuden sohvankin. Mutta nyt mennään vielä tällä. Oon miettinyt kovasti, että minkälainen sohva olis paras koira- ja lapsiperheessä. En haluais mitään kovin tummaa, mutta vaaleassa näkyy kaikki lika ja siitä tulee ”vanhan” näköinen lyhyessä ajassa.

Joka tapauksessa, mä viihdyn tällä hetkellä (jos mahdollista) entistä enemmän ja paremmin kotona. 😀 Mä rakastan pimeneviä iltoja, kun voi laittaa kynttilöitä ja sitä sellaista tunnetta, että kotona on ihanan rauhallista ja turvallista olla. Jostain varmaan lapsuudesta asti kumpuaa se sellainen hetki, kun tullaan koko perhe kylmästä, koleasta ulkoilmasta sisään kotiin. Kotiin, joka on valoisa, turvallinen ja lämmin. Kun ulko-ovi suljetaan sisältäpäin ja ollaan vaan perheen kesken.

Nyt ois IGtv:ssä teille virtuaali-esittely meiän kodista!! 🙂 Mä en oo koko kodista tehnyt kertaakaan postausta, mutta tässä nyt sellainen videon muodossa. 😉 Toivottavasti tykkäätte!

Ps. Työhuoneen tauluista kerron lisää myöhemmin, niistä tulossa teille lokakuun alussa myös alekoodi! 😉

***

20 kysymystä ja niihin vastaukset!

Mä pistin lauantaina kysymys-rundin käyntiin IG:ssä. Sain aika runsaasti kysymyksiä ja valkkasin niistä nyt 20 ”parasta”. 😀 Vastasin kysymyksiin videolle ja se video löytyy mun IG-tv:stä. Yritin kaikkeni, että vastaukset on mahdollisimman lyhyitä… 😉 Mutta video on silti vähän reilu 13 minuutin pituinen. 😀 Haha! Että jos jaksatte katsoa, niin käykäähän! Laitan linkin tuohon alle.

Näihin kysymyksiin vastaan videolla:

 1. Onko sun tatskoilla kaikilla merkitys?
 2. Onko Monna sun oikea nimi vai lempinimi?
 3. Kun käyt salilla niin pidätkö kirjaa treenipainoista?
 4. Mikä vaihe tai tilanne teillä on ollut Tuukan kanssa vaikeinta ja miten selvisitte siitä?
 5. Kuinka usein syöt herkkuja / karkkia?
 6. Mistä saat motivaation treeniin huonona päivänä?
 7. Missä tapasitte Tuukan kanssa 1.kerran?
 8. Mitenkäs teidän kesä on mennyt?
 9. Oliko teillä vaikeuksia saada Emmaa?
 10. Onko Emmalla koskaan huonoja päiviä? Hän on aina niin iloinen ja touhukas.
 11. Mistä haaveilet tulevaisuudessa? 1v. 5v. 10v. päästä..
 12. Minkä verran teillä on Tuukan kanssa kahdenkeskistä aikaa?
 13. Top5 karkit ja suklaat?
 14. Mikä on sun motto?
 15. Onko Emmalla tullut uhmakohtauksia vielä?
 16. Minkälaisia asioita toivoisit päiväkodin työntekijöiltä? Mikä tekee lapsen jättämisestä hoitoon helpompaa?
 17. Voisitko sä tehdä treeniohjelman sun lukijoille blogiin tai IG-tv:hen?
 18. Mikä oli se juttu mikä Tuukassa kolahti aikanaan, mihin ihastuit?
 19. Mikä on sun lempiruoka?
 20. Puhut paljon kehopositiivisuuden puolesta, kipuiletko itse paljon kehoon tai treenaamiseen liittyvistä paineista?

Ja linkki videoon on TÄSSÄ. 🙂

***

Ihanaa viikon starttia kaikille teille!!