Kesäloma ja treenit matkassa mukana!

Kesä on hassua aikaa. Lomalla ihmisillä on enemmän aikaa liikkua ja tehdä vapaa-ajan juttuja, mutta samaan aikaan kuitenkin tykätään lyödä treenihanskat tiskiin ja ottaa ihan vaan rennosti.

Mulla on aiemmin ollut vähän niin, että kun oon tehnyt työkseni ihmisen liikuttamista, niin kesälomalla on tehnyt mieli jättää kaikki treeni-asiat myös lomalle. Mutta nyt kun oon tehnyt vähemmän pt-töitä, onkin loman tullessa mulla fiilis, että vitsi sitten ehtii treenaamaan enemmän!

Me lähetään tosiaan juhannuksesta lomalle ja reissataan pitkin Ruotsia ja Suomea. Mä kun en siitä juoksemisesta niin välitä, niin ajattelin pakata meiän OMAN kirjan ( 😀 😀 ) matkalaukkuun mukaan ja tehdä sieltä treenejä sitten leirintäalueilla ja milloin missäkin!

Mä ajattelin, että listaan tähän teille mun omat suosikkitreenit meiän kirjasta. Nää on sellaisia, mihin ei tosiaan tarvi mitään treenivälineitä, joten voi todellakin tehdä siellä mökkilaiturin nokassa tai vaikka leirintäalueen kentällä. 😉

  1. VIIDEN KERTOTAULU – Tää on mun mielestä aika raskaskin treeni. Siinä on siis 10 liikettä. Ensimmäistä liikettä tehdään 5 toistoa, seuraavaa liikettä 10 toistoa, kolmatta liikettä 15 toistoa jne.. Toistomäärät kasvaa vitosen kertotaulun mukaan. Liikkeet on sellaisia, että koko kroppa saa tehdä töitä.
  2. MONNAN JALKATREENI – No tää nyt on tietty ihan suosikkeja! 😉 Viis liikettä, joilla saa tosi hyvän tuntuman koko jalkaosastoon!
  3. TOINEN TEKEE, TOINEN LEPÄÄ – Tää on sellainen, mikä on tosi helppo tehdä vaikka lapset olis mukana matkassa. Kuten treenin nimikin sanoo, tässä treenissä aina toinen tekee ja toinen lepää. Eli tosi helppo yhdistää lapsen kanssa. Aina kun Tuukka tekee toistoja, mä oon Emman kanssa ja toisinpäin.
  4. MONNAN TAITOTREENI – Tässä treenissä on sellaisia liikkeitä, mitä rakastan tehdä. Vähän temppuilua mukana ja silti koko kropalle tosi hyvä treeni! Viis liikettä ja joutuu / saa käyttää vähän eri tavalla kroppaa, kun ns. normaaleissa liikkeissä.

Mulla on nyt ihan erilaista treeni-intoa päällä ja jotenkin jo innoissani suunnittelen syksyä. Silloin meinaan ostaa taas pitkän tauon jälkeen salikortin ja ottaa ihan säännölliset salitreenit mukaan! Mutta nyt kesän vedän näillä meiän omilla treeneillä! Toki myös syksyllä jatkan näitä samoja kehonpainotreenejä sitten salitreenien rinnalla! 🙂

Tilaa meiän kirja Ylös, ulos treenaamaan! TÄSTÄ linkistä, niin saat sen ale-hintaan! 😉

***

Onko teillä eroa kesätreenaamisella verraten syksyyn tai talveen?

 

 

 

Ps. Käy lukemassa Jarin blogista myös kesätreeneistä ulkona!

 

Kirjajulkkarit!

Voi hyvät hyssykät!! 😀 Eilen, tiistaina 10.huhtikuuta facebook muistutti, että tasan vuosi sitten oltiin käyty allekirjoittamassa kustannussopimus Tammessa. Vuosi siitä eteenpäin ja meiän kirja on kaupoissa ja julkkarit vietetty.

Mä lähdin aamusella eilen junalla keskustaan kampaukseen ja meikkiin mun hyvän ystävän ja luottokampaajan Lauran luokse. Sieltä ajelin sporalla Kalliion Roots Helsinki -kahvilaan hakemaan meiän julkkareihin tarjoiltavat. Meillä oli tarjolla smoothieta, GreenStreetin raakakakkua ja ihania herkkupalleroita, sekä salaattiburrittoja.

Tuukka tuli iltapäivän alussa koirien ja Emman kanssa perästä auttamaan mua järkkäilyssä. Vieraiden goodie bageihin, Lupauksen kangaskasseihin saatiin pakattua Foodinin raakasuklaata, Fastin proteiinipatukoita, Celsiuksen juomia ja Yveten jumppakassit, sekä tietysti jokaiselle mukaan meiän kirja! <3

Meille saapui julkkareihin 24 ihanaa ihmistä. Tilaisuus oli tosi onnistunut, meiän näköinen: rento ja iloinen. Paikalla oli oikeasti ihania ihmisiä, ystäviä ja kollegoita. Lupauksen tiloissa oikein huokui koko julkkareiden ajan se, että me kaikki ollaan samalla asialla: yhdessä paremman puolesta. Kannustetaan toisiamme ja ollaan ylpeitä toistemme onnistumisista ja saavutuksista, vaikka olemmekin samalla alalla. Tuukka tiivisti ajatuksen hyvin puheessaan ja koko vieraskaarti nyökytteli päitään.

On oikeesti ihan huippua, kun saa tehdä töitä tällaisten ihmisten ympäröimänä. Näiden ihmisten seurassa ketään ei lytätä, eikä kenenkään kanssa tarvi kilpailla. Kiitos vielä kaikille teille, jotka tulitte juhlistamaan meille merkityksellistä päivää!!

Me mietittiin ensin, että pitäiskö järkätä julkkareissa joku treeni tai muu, mutta päädyttiin pitämään tilaisuus hyvin rentona ja sellaisena hengailuna. 🙂 Oli jotenkin mukava olla, kun paikalla oli niin positiivisia ja ihania ihmisiä. Oikeasti rakkaita ja läheisiä ihmisiä ja kollegoita, joiden seurassa tuntuu kotoisalta ja hyvältä.

Puheensorina ja nauru täytti Lupauksen tilat koko parituntisen ajan. Pidettiin Tuukan kanssa lyhyt puhe ja Lupauksen ihana omistaja Riina piti vieraille lyhyen hengitysharjoituksen/meditaation.
Puheiden ja meditaation jälkeen julkkarit jatkui rentona menona. Hauskan lisän tilaisuuteen toi meiän koirat! 😀 Tuukka oli sitä mieltä, että kerta koiratkin on mukana kirjassa, on niidenkin päästävä julkkareihin! <3 Riina antoi luvan, että saadaan tuoda koirat studiolle ja se oli kyllä mahtava juttu! Ollaan huomattu, että koirat monesti rentouttaa tilanteita vielä entisestään.

***

Niin iloinen ja otettu tästä eilisestä päivästä!! KIITOS VIELÄ KAIKILLE PAIKALLA OLLEILLE!!! Erityisesti kiitos Nanalle, kun toimit virallisena valokuvaajana ja me saatiin Tuukan kanssa keskittyä ihan vaan olemiseen. 

Nyt makoilen sängyssä kurkku kipeänä, nenä tukossa ja Emmalla todettiin keuhkokuume. Joten meillä tytöillä menee loppuviikko ihan lepäillessä. Aurinkoista päivää ja kaikkea ihanaa kaikille! 

***