Kirjajulkkarit!

Voi hyvät hyssykät!! 😀 Eilen, tiistaina 10.huhtikuuta facebook muistutti, että tasan vuosi sitten oltiin käyty allekirjoittamassa kustannussopimus Tammessa. Vuosi siitä eteenpäin ja meiän kirja on kaupoissa ja julkkarit vietetty.

Mä lähdin aamusella eilen junalla keskustaan kampaukseen ja meikkiin mun hyvän ystävän ja luottokampaajan Lauran luokse. Sieltä ajelin sporalla Kalliion Roots Helsinki -kahvilaan hakemaan meiän julkkareihin tarjoiltavat. Meillä oli tarjolla smoothieta, GreenStreetin raakakakkua ja ihania herkkupalleroita, sekä salaattiburrittoja.

Tuukka tuli iltapäivän alussa koirien ja Emman kanssa perästä auttamaan mua järkkäilyssä. Vieraiden goodie bageihin, Lupauksen kangaskasseihin saatiin pakattua Foodinin raakasuklaata, Fastin proteiinipatukoita, Celsiuksen juomia ja Yveten jumppakassit, sekä tietysti jokaiselle mukaan meiän kirja! <3

Meille saapui julkkareihin 24 ihanaa ihmistä. Tilaisuus oli tosi onnistunut, meiän näköinen: rento ja iloinen. Paikalla oli oikeasti ihania ihmisiä, ystäviä ja kollegoita. Lupauksen tiloissa oikein huokui koko julkkareiden ajan se, että me kaikki ollaan samalla asialla: yhdessä paremman puolesta. Kannustetaan toisiamme ja ollaan ylpeitä toistemme onnistumisista ja saavutuksista, vaikka olemmekin samalla alalla. Tuukka tiivisti ajatuksen hyvin puheessaan ja koko vieraskaarti nyökytteli päitään.

On oikeesti ihan huippua, kun saa tehdä töitä tällaisten ihmisten ympäröimänä. Näiden ihmisten seurassa ketään ei lytätä, eikä kenenkään kanssa tarvi kilpailla. Kiitos vielä kaikille teille, jotka tulitte juhlistamaan meille merkityksellistä päivää!!

Me mietittiin ensin, että pitäiskö järkätä julkkareissa joku treeni tai muu, mutta päädyttiin pitämään tilaisuus hyvin rentona ja sellaisena hengailuna. 🙂 Oli jotenkin mukava olla, kun paikalla oli niin positiivisia ja ihania ihmisiä. Oikeasti rakkaita ja läheisiä ihmisiä ja kollegoita, joiden seurassa tuntuu kotoisalta ja hyvältä.

Puheensorina ja nauru täytti Lupauksen tilat koko parituntisen ajan. Pidettiin Tuukan kanssa lyhyt puhe ja Lupauksen ihana omistaja Riina piti vieraille lyhyen hengitysharjoituksen/meditaation.
Puheiden ja meditaation jälkeen julkkarit jatkui rentona menona. Hauskan lisän tilaisuuteen toi meiän koirat! 😀 Tuukka oli sitä mieltä, että kerta koiratkin on mukana kirjassa, on niidenkin päästävä julkkareihin! <3 Riina antoi luvan, että saadaan tuoda koirat studiolle ja se oli kyllä mahtava juttu! Ollaan huomattu, että koirat monesti rentouttaa tilanteita vielä entisestään.

***

Niin iloinen ja otettu tästä eilisestä päivästä!! KIITOS VIELÄ KAIKILLE PAIKALLA OLLEILLE!!! Erityisesti kiitos Nanalle, kun toimit virallisena valokuvaajana ja me saatiin Tuukan kanssa keskittyä ihan vaan olemiseen. 

Nyt makoilen sängyssä kurkku kipeänä, nenä tukossa ja Emmalla todettiin keuhkokuume. Joten meillä tytöillä menee loppuviikko ihan lepäillessä. Aurinkoista päivää ja kaikkea ihanaa kaikille! 

***

KIRJAMME ON ILMESTYMÄSSÄ!!

Ihan pian pian pian se on meidän käsissämme!! Iiiiik!! Ja toivottavasti myös monien teidän! 😉

10.huhtikuuta, eli reilun viikon päästä kirja on KAUPOISSA!! Oikeasti ihan hullun jännää!!! Viime vuonna kirja kuvattin kesällä loistavan valokuvaaja Teemu Kuusimuurron kanssa. Me suunniteltiin Tuukan kanssa kaikki kirjan 20 treeniä ja sitten monien kuvauspäivien aikana kuvattiin kaikki treenit läpi.

Viime kesän pilviset päivät jäi meille kirjan myötä muistoihin, sillä melkein joka kerta kun oli kuvauspäivä oli taivaalla pilviä. 😉 Silti jostain syystä kuvat näyttää kirjassa ihan upean värikkäiltä ja aurinkoisilta!!

Syksyn aikana kirjoitettiin treenit, toistomäärät, ohjeet ja kaikki kirjassa olevat tekstit. Miksi ulkona liikkuminen on kannattavaa, miksi on syytä huoltaa kehoa ja kuinka usein kannattaa treenata tai miten se oma treenikalenteri kannattaa suunnitella. Sen jälkeen kirjan kustannustoimittaja, aivan super ihana Jenny Belitz-Henriksson oikoluki kaikki tekstit ja lähetti ne taittajalle.

Kirjan upea ja loistavaa työtä tehnyt taittaja Oskari Sarkima teki kirjasta ensimmäisen version kansikuvaa myöten syyskuussa. Oli mahtavaa miten meidän näköinen kirjasta tuli ihan heti. Kirja on kokonaisuudessaan tosi erilainen ja erinäköinen mitä mikään muu treenikirja on ollut. Se on huippua! Kirjasta paistaa liikunnan ilo ja se on juuri se, mikä on mun ja Tuukan sanoma.

Postauksen lopussa suora linkki ennakkotilaukseen, ale -11% + ilmainen toimitus!!

Me tehtiin yhdessä Emman vauvavuotena toinen vauva! – Meidän ensimmäinen kirja! 😉 Kirjan kiitos-tekstissä lukee:

Kiitos isovanhemmat, Taina, Paula ja Matti. Ilman teidän apuanne emme olisi saaneet kuvauspäiviä hoidettua. Kiitos Emma, pieni tyttäremme, joka jaksoit olla muutamana kuvauspäivänä treenipainona ja assistenttina. Kiitos Jussi, Leena ja Minni. Ja kiitos ystävät.

Kiitos mahtavat yhteistyökumppanimme 2XU, Yvette, Röhnisch ja Biancaneve.

Kiitos kaikille Treeniryhmässämme vuosien saatossa mukana olleille. Teidän ansiosta olemme inspiroituneet yhä uudelleen ja uudelleen keksimään hauskoja, mutta haastavia harjoituksia. Te saatte hymyn meidän huulillemme joka viikko. Oikeastaan teidän ansiosta koko kirja sai alkunsa. Erityiskiitos muutamalle ryhmän upealle naiselle; Sanna-Maija, Elina, Aili, Maija, Emma, Hanna, Ida, Karoliina ja Annika.

Kiitos Jenny, kun jaksoit muistutella meitä deadlineista ja ennen kaikkea kannustaa! Kiitos huikealla kuvaaja Teemulle! Kiitos myös kirjan super makean taiton takana olevalle Oskarille.

***

JA NYT SE ON SITTEN VIHDOIN TILATTAVISSA!! EN KESTÄ!!! 😀 Pääsette tilaamaan kirjan TÄSTÄ LINKISTÄ nyt ennakkoon!! Jos tilaatte nyt, niin toimitus on ilmainen ja kirja on perillä vko:lla 15! Eli samaan aikaan kuin kaupoissa!! WUHUUUU!!! IIIIIK!!! 😀 😀 😀 😀

Ps. Tää ei oo aprillipila! 😉😄