Treenit puhelimeen?

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulla tulee itellä nykyään monesti sellainen fiilis, että mitähän sitä tänään salilla tai kotitreenissä tekis. Vaikka oon liikunta-alan ammattilainen, välillä tulee sellaisia hetkiä ettei jotenkin yhtään jaksais suunnitella omaa treenisisältöä. 😀 Joskus mä katon ideoita meiän omasta kirjasta ja joskus jostain meiän nettivalmennuksista. Usein kuitenkin tulee mentyä salille tai alotettua treeni kotona vähän ”tyhjällä fiiliksellä”. 😀 Haha!

Muutama viikko sitten multa kysyttiin, haluaisinko mä tehdä muutaman kotitreenivideon uuteen suomalaiseen treenisovellukseen nimeltä YPT. En oikeastaan kauhean montaa hetkeä miettinyt, vaan kuultuani mistä on kyse, vastasin kyllä. Tän sovelluksen nimi tulee  sanoista Your pocket trainer. Eli vapaasti suomennettuna: taskutraineri! 😉 Se on siis treeniohjelma, joka on helposti mukaan otettavissa ja ymmärrettävissä.

Mä innostuin sovelluksesta ja sen helppoudesta. YPT:ssä on tietyn väliajoin vaihtuvat ohjelmat kotitreeniin ja salille. Ihan huikeeta! Eli ei tarvi edes tehdä sitä yhtä ja samaa ohjelmaa puolta vuotta putkeen. Kun tein yksilövalmennuksia aktiivisesti, vaihdoin omien asiakkaitteni salitreeniohjelmia n.2-3kk välein. Oon sitä mieltä, että näin treeni pysyy miellekkäänä ja lihakset saa erilaisia ärsykkeitä ja kehittyykin siten paremmin.

Tässä muutama hyvä syy, miks YPT kannattaa ladata omaan puhelimeen HETI! 😉

  • Saat treeniohjelmat käyttöön mun koodilla ilmaiseksi syyskuun loppuun asti! Tämän jälkeen treenit maksvat 14,95€ / kk.
  • Kaikista liikkeistä on video. Näin liike on helpompi ymmärtää, eikä jumpatessa tarvitse koittaa muistella mikä liike on mikäkin. Mukana on myös sanallinen ohjeistus. Kaikki videot voi katsoa ilman ääntä.
  • Kaksi ohjelmista on salille ja ne on toteutettavissa ihan normaalin salin varusteilla ja laitteilla.
  • Kotitreenissä et tarvitse välttämättä ollenkaan välineitä tai maksimissaan käsipainot / kahvakuulan. Tulevaisuudessa appiin tulee myös kuminauha-, kahvakuula-, ja kuntopallojumppia.
  • Yksi ohjelmista on pelkästään keskivartalolle ja sen tarkoitus on vahvistaa keskivartaloa monipuolisesti. Huom! Jos olet juuri synnyttänyt tai epäilet vatsalihasten erkaumaa, niin kannattaa välttää suoria rutistuksia ja lankkuasennossa tehtäviä liikkeitä.
  • Apissa tulee olemaan vaihtuvat ohjaajat ja sen takia vaihtuvat ohjelmat. Jokainen ohjaaja suunnittelee oman näköisensä treenin. Minä ja Katri ollaan tehty ohjelmia nyt sinne!
  • YPT haluaa tarjota treenejä sekä heikko- että hyväkuntoisilla ja kaikille siltä väliltä. YPT:ssä kiinnitetään tulevaisuudessa huomiota etenkin siihen, että liikkeistä on eri variaatiot ja hypyttömät vaihtoehdot.
  • Ohjelma on ladattavissa sekä Android että Apple puhelimiin. Ja mikä parasta, se ei sisällä ollenkaan mainoksia! 

Koodilla: Monna09 saatte nyt siis kuukauden ilmaista käyttöaikaa! 

Mikäli olet iPhonen käyttäjä, treenit ovat sinulla jo näkyvissä. Seuraavien päivien aikana saat pyynnön päivittää sovellusta, joten muista silloin käyttää koodia Monna09, jotta ilmainen kuukausi jatkuu.

Tässä suorat linkit YPT-sovellukseen AppStoreen ja Play-kauppaan ! 🙂