Meistä tulee..

*Sisältää mainoslinkkejä

Näin kirjoitti Tuukka pari päivää sitten FB:ssä:

Me saatiin Monna kanssa tänään huikeita uutisia! Olemme jo pitkään tehneet määrätietoisesti ja ennen kaikkea täydellä sydämellä & hymy huulilla työtämme! Olemme uskoneet siihen, että kun yrittää parhaansa ja antaa kaikkensa alkaa hyviä asioita tapahtumaan! Näin on käynytkin!
Meillä on jo kaksi mahtavaa koiraa, upea lapsi ja ihania asiakkaita niin treeniryhmässä, kuin yksilöpuolellakin, verkkovalmennuksia unohtamatta!
Tänä keväänä starttaamme suurimman projektimme City Survivors: n, joka lähtee jo neitsytvuotenaan 2017 seikkailemaan myös muihin Suomen suurimpiin kaupunkeihin! (Tästäkin pian lisää). 😀
Tämän kaiken lisäksi saimme juuri kuulla, että me kirjoitamme kirjan! Kiitos Tammi ja kiitos Jenny tästä mahtavasta mahdollisuudesta! 🙂 

Ja näin kirjoitin minä, samana päivänä:

Me ollaan tehty Tuukan kanssa yhdessä aika paljon juttuja. Me ollaan aviopuolisoiden lisäksi toistemme kollegat. 
Ollaan saatu oppia, millaista on elo yrittäjäpariskuntana. 👫 Kesäkuussa vietetään meidän yrittäjyyden viisivuotispäivää. 👏 Se on aika huikeata saada tehdä töitä yksityisyrittäjänä ja vielä oman aviopuolison kanssa! Tottakai siinä on myös haasteita ja kolikolla on aina kaksi puolta.. 
Nyt saadaan tehdä jotain huikeeta ja uutta yhdessä! Kustannusosakeyhtiö Tammi ja sieltä ihana kustannustoimittaja Jenny otti meihin yhteyttä ja kertoi ideastaan, kävimme palaverissa viime viikolla.. ja nyt meillä on kustannussopimukset allekirjoitettavana. Meistä tulee yhdessä kirjailijoita! 

Postauksen otsikko jatkuu siis …kirjailijoita!! 😀 😀

Saimme yhteydenoton muutama viikko sitten Tammesta, jossa oli käyty palaveria uusista kirjoista. Siellä oli heitetty ilmoille yksi idea, johon he halusivat meidät tekijöiksi. Ja sitten he ottivat meihin yhteyttä. Kirjan sisältö on vielä salaisuus (se selviää teillekin syksyllä), mutta olemme todella innoissamme tästä!! On aika hiton upea fiilis ja myös eräänlainen kunnianosoitus, että meidät halutaan kirjan kirjoittajiksi!

Samalla viikolla, kun kävimme palaverissa Tammessa, kävimme myös haastattelussa Fit-lehden kesän tuplanumeroon. Toimittaja halusi kirjoittaa meistä jutun lehteen. Juttu tulee kertomaan siitä, minkälaista on olla yrittäjänä oman puolison kanssa. Haastattelu oli hauska ja jutusta tulee varmasti mainio. Olemme myös tästä otettuja, meidän tarinasta haluttiin kirjoittaa juttu lehteen. Se on aika älyttömän upeaa saada olla ehkä jollekin toiselle pariskunnalle inspiraation lähde, että minkälaista se elämä ja työntekö voi olla yhdessä oman kumppanin kanssa.

Viikon päästä on meidän ensimmäinen CitySurvivors -kilpailu takana ja voimme huokaista hetkeksi. Nyt koko pääsiäispyhät menee työnteossa. Lähes 700 ihmistä on tulossa meidän järjestämään kilpailuun! Se on ihan uskomattoman hienoa! Mutta samalla myös tuo taakkaa mukanaan. Ei noin isolle väkijoukolle voi tehdä jotain vain puolivillaisesti ja vasemmalla kädellä. Haluamme oikeasti antaa kilpailun myötä jokaiselle osallistujalle hauskan, ennenkokemattoman ja upean kokemuksen! Haluamme myös, että jokainen kilpailja on niin tyytyväinen kaikkiin järjestelyihin ja itse kilpailuun, että he tulevat uudestaan!

Monesti tuntuu, että elämä menee jonkinlaisissa sykleissä. Välillä on suvantoa ja välillä mennään kovaa. Nyt on se kovaa -vaihe! 😉 En muista koska olisin ollut sohvalla vain ja maannut. Pieni rakas Emma, kaksi koiraa, oma yritys, tuleva(t) kilpailu(t), tämä kirjaprojekti, blogi, treeniryhmä, kodinhoito, ystävät, perhe ja parisuhde. 😀 On siinä ihan riittämiin tekemistä. 😉 Mutta ainakin vielä naurattaa.. 😀 Ja oikeasti, kyllä meillä niitä vapaita hetkiäkin on. <3 Lähes joka päivä rauhoitutaan illansuussa, pistetään kimpsut ja kampsut päälle ja lähdetään koko perheen voimin kävelylle metsään. Emma nauttii, kun saa katsella maisemia rattaissa, koirat nauttii ulkoilmasta ja oravien ja jänisten hajuista, me nautimme toistemme seurasta ja siitä, että voimme vain rauhakseen tallustella.

Ja on se oikeasti vain niin iso voimavara, että tehdään niin paljon yhdessä. Toki välillä on hyvä (ja virkistävä) tehdä asioita myös vain tyttö- tai poikaporukalla, mutta kyllä voisin sanoa meidän vahvuutemme olevan se, että teemme niin paljon yhdessä. Välillä roolit on kollegat, välillä ne on vanhempien roolit ja välillä ne on rakastavaiset. Ja mikä parasta, ne on myös aina kaverukset! 🙂

Sunnuntaina me ei avata koneita ollenkaan, eikä sovita yhtään aikataulua tai tehtävää asiaa. Sunnuntaina pyhitetään koko päivä Tuukalle, sillä silloin on hänen synttärit! <3

Tuukan kengät – Converse All Star

Monnan kengät – Ellos Shoes

***

Hauskaa pääsiäisen jatkoa kaikille! <3

Tänään ei saa puhua töistä.

* sis. mainoslinkkejä

t&m

Meillä, yrittäjäpariskunnalla on haasteena pitää työ irti vapaa-ajasta. Ja varsinkin erottaa kollegat Monna ja Tuukka, pariskunnasta Monna ja Tuukka.
Sen vuoksi me pidetään kerran viikossa ”Tänään ei saa puhua töistä” -päivä. Se on usein lauantai.

Oikeastaan me startataan se usein jo perjantaina iltapäivällä. Me ollaan otettu yhteiseksi linjaksi, että perjantaina emme ota asiakkaita iltapäivälle / illalle. Emme myöskään lauantaille tai sunnuntaille. Joskus erikoistapauksena saatamme vetää polttari/synttäri/tms. treenejä lauantaina, mutta 99,9% lauantait on täysiä vapaapäiviä.

perhepursiainen

Perjantaina iltapäivällä kun suljetaan koneet, laitetaan usein myös kännykät äänettömälle. Sitten ollaan vaan pariskunta Tuukka ja Monna + koirat ja kohta + Vauva Pursiainen. 😉
Jos telkkarista ei tule mitään kivaa ohjelmaa perjantai-iltana, saatamme vuokrata leffan tai katsoa jotain Netflixistä. Teemme jotain hyvää ruokaa ja ollaan vain.

Lauantait aloitetaan rauhallisella aamulla. Ei avata tietokoneita, ei lueta meilejä kännykästä. Syömme ison aamupalan ja sitten lähdemme koirien kanssa ulos pitkälle lenkille. Saatamme myös käydä pyörimässä keskustassa, ilman sen kummempia suunnitelmia. Lauantait on aina ihanan leppoisia päiviä. Launtaina me usein myös pidetään jonkinlainen herkkupäivä. Meillä se tarkoittaa sitä, että ostamme illaksi esim. jäätelöä tai pussilliset irtokarkkeja per nassu.

perhe pursiainen

Nämä tänään ei puhuta töistä -päivät on ehdottomasti tarpeellisia, kun työ on oman yrityksen pyörittämistä ja kun työn ja vapaa-ajan raja on niin häilyvä. Näitä päiviä on kuitenkin myös usein hankala pitää täysin vapaina…

Me molemmat kun olemme niin innoissamme työstämme, erilaisista käynnissä olevista projekteistamme tai tulevista sellaisista, että meinaa välillä olla hankala olla puhumatta työjutuista vaikkei koneita avattaisikaan. Nyt esimerkiksi keväällä ensimmäistä kertaa järjestettävä City Survivors -kilpailu on sellainen, että emme meinaa pysyä housuissamme, kun olemme niin innoissamme siitä. Vapaapäivinäkin tekisi mieli jutella siitä ja aina meinaa tulla jotain kivaa mieleen tapahtumasta.

On kuitenkin jotenkin pakko yrittää pystyä välillä sulkea ne työasiat kokonaan mielestä, vaikka ne kuinka ihania ja hauskoja ideoita olisikin! 🙂 Tämän tunteen varmasti tunnistaa moni muukin yksityisyrittäjä. Kun tekee jotain sellaista työkseen, mistä on vain ihan täpinöissään koko ajan, ei vapaapäivien pitäminen ole mitenkään helppoa.

m&t

Tuukan takki – Junkyard XX-XY Long Bomber

Monnan takki – Junkyard XX-XY Noonie Bomber

***

Loppuun saan vielä pistää arvonnan käyntiin!
Meillä City Survivors -kilpailussa on mukana huikeita yhteistyökumppaneita.
Yksi heistä on Evoke Natural Energy.
Heidän nimissään saankin jakaa nyt 2 x kahden kappaleen lippupakettia I love me -messuille! 🙂
Kommentoi siis tämän postauksen alle, kenet sinä ottaisit mukaan messuille!
Kilpailu päättyy sunnuntaina16.lokakuuta klo 10.00! 🙂

***