Oi ihana some! ♥

Aina puhutaan niistä somen haitoista ja vaaroista.
Mitä se tekee läsnäololle ja parisuhteille.
Aiheuttaa univaikeuksia ja riippuvuutta.
Ja kaikenlaista.

Niin minäkin olen tehnyt. Useasti. Täällä blogissa varsinkin. Oikein paasannut sen haitoista. Mutta kyllähän some on myös ihana asia. Ihan super ihana onkin!

bty

Somen kautta ihmiset saavat toisiinsa yhteyden. Pitkänkin matkan takaa ja vuosien hiljaisuuden jälkeen. Se yhdistää vanhoja ystäviä ja ihmisiä maailman toiselta laidalta toiselle. Voi soitella skype-puheluita, voi katsella Facebookista mitä toiselle kuuluu – tai ainakin kysyä sitä.

Somen avulla myös yksinäiset ihmiset löytävät seuraa. Jonkun jolle kirjoittaa ja tutustua netin kautta. Some tuo monelle sisältöä muuten tylsiin ja ehkä hiljaisiinkin päiviin ja hetkiin. Sosiaalinen media mahdollistaa vuorovaikutuksen myös niille, joilla se ei muuten ole jokapäiväistä tai mahdollista lainkaan. Somen kautta ihmiset usein jopa rohkaistuvat olemaan enemmän sosiaalisia, edes verkossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Somen kautta löydetään kumppaneita, ystäviä, asiakkaita, kohtalotovereita ja paljon tietoa.
Miten paljon sosiaalinen media onkaan täynnä kaikkea. Mahdollisuuksia. Uusia tuttavuuksia, sielunkumppaneita, päiväkahviseuraa ja vuosisadan rakkaustarinoita.

Itse olen saanut somen kautta paljon. Se on ollut ehdottomasti parhain markkinointiväylä yrityksellemme, olen saanut tutustua uusiin upeisiin ihmisiin somen kautta, työtarjouksia on some tarjonnut ja paljon sellaista mitä ei ilman somea olisi ollut mahdollista.
Ajatelkaapa jos somea ei olisi? Kyllä siinä saisi muutamat kerrat miettiä monenkin asian kanssa, että miten sitä tulisi toimia ilman sen hyötyjä.

On ihanaa katsella somen kautta iloisia päivityksiä ja kauniita kuvia. Saada hymy huulille katsomalla jonkun iloa ja onnea. Sitä minäkin haluan levittää. Positiivisuutta tämän valtavan voiman, somen avulla. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

***

Oletko sinä löytänyt kumppanin tai ystävän somen kautta?
Onko some motivoinut sinua tekemään jotain toisin?
Mitä positiivista sinä näet somessa? 
♥ ♥ ♥