Monna -blogin takaa löytyy pienen tyttölapsen äiti, personal trainer, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Monna kannustaa blogissaan lukijoitaan olemaan rohkeasti omanlaisiaan. Blogissa tartutaan asioihin positiivisuuden kautta ja Monna tahtoo motivoida lukijoitaan hyvinvointiin. Kantavia teemoja blogissa on äitiys, treeni ja positiivinen kehonkuva. Liikunta ja hyvinvointi on sekä Monnan harrastus että työ.

Koulutukseni

 • personal trainer
 • liikunnanohjaajan perusteet, LOP
 • ryhmäliikuntaohjaaja
 • uimaopettaja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monna-42 Monna-43 Monna-192 11 IMG_1530-2

1 4 5 7 29

 

 

4 thoughts on “Kuka Monna?”

 1. Hei!
  Ihania blogeja sinulla! Olen niitä koittanut lueskella mahdollisimman paljon..
  Itselläni on nyt ollut jonkun näköinen laskuvaihe menossa, en kuitenkaan ehkä masennukseksi sitä luokittelisi mutta eihän sitä tiedä. 🙂 Olin pari vuotta sitten elämäni kunnossa, itseni mielestä tietenkin. Kävin 3-4 kertaa viikossa salilla, juoksemassa melkein joka päivä ja siihen koti treenit. Olen 174cm pitkä ja painoin 68kg. Nyt on työt vaihtunut ja yksin elelen. 10kg tullut vähintään lisää tässä parissa vuodessa, ei ole enää sali-korttiakaan kun ei ole aikaa käydä :/ olen 6pv viikosta töissä, ajan taksia ja kotona odottaa koira. Tulee syötyä terveellisesti, mutta niin huonosti..
  Kaipaisin siis hieman apua ja neuvoa..? Ehkä jopa välillä potkaisua persuksille. 🙂 Pystytkö auttamaan? Tai olisiko jotain vinkkejä että saisi taas kiinni siitä mitä oli…?

  1. Moikka Ennimari!
   Kiitokset kommentistasi! 🙂
   Laittle minulle sähköpostia osoitteeseen: [email protected]
   Olen nyt kesälomalla, mutta palattuani heinäkuun lopussa voisimme katsoa josko löytäisimme jotain sopivaa sinulle. 🙂

 2. moi! Olen joskus jo kiittänyt ja kehunutkin blogiasi, se on mahtava!! 🙂 Siitä saa valtavaa motivaatiota ja apua huonolla hetkellä.. Semmosta toivetta vielä olisi että (itsekäs toive, Anteeksi 🙁 ) Jos koet blogini mitenkään lukemisen arvoiseksi niin olisi ihanaa saada sille edes muutama lukija.. Ja tietysti tekstiaiheena kiinnostaisi miten toimia jos ongelma on enemmän päässä kuin kropassa.. jos esimerkiksi itse tunnet ketään tällaista? myös tekstit joissa aiheena on oma kehonkuva ja vartalot, ovat aina kiinnostavia. Kiitos vielä, tää on kyllä paras blogi mitä koskaan olen lukenut! <3

  1. Kiitos suuresti paprii! <3
   Mä menen tänään illalla lukemaan sun blogia. <3 🙂
   Ja ei ole ollenkaan itsekäs toive.
   Yritän myös kirjoittaa tuosta mistä ehdotit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *