[email protected]


Firmani nettisivut: www.mtpersonaltraining.com

Logo

23 thoughts on “Ota yhteyttä!”

 1. Hei Monna! Olen nyt lukennut sun blogia jonkin aikaa ja kun siirryit fitfashioniin, niin aina kun päivität blogisi. Tänään satuin klikkamaan sun muutoskuviin ja tajusin, että kuka olet! Ollaan tavattu kun olit vielä Mic Macilla töissä. Täytyy sanoa, että mieletön muutos on tapahtunut, tosi upeeta!
  Treenaan itse myös aktiivisesti ja viime talvena paloin loppuun, mutta nyt taas alkaa treeni maistumaan, pienin askelin… Toivotan sulle kaiikea hyvää ja aurinkoista kesää 🙂
  Hajam Vehkala

  1. Hei Hajam! 🙂 Mahtavaa, että oot löytänyt tänne lukuhommiin. 🙂
   Kiitos kovasti. Muutosta on tapahtunut varmasti kovasti myös pään sisällä M&M-ajoista.. :/
   Pienin askelin ja hyvällä mielellä treeniä sinullekin. Aurinkoa ja ihanaa kesää!! Kerro Markulle terveiset! 🙂

   -Monna

  2. Heippa, semmoinen huomio, että kun klikkaa tuosta yläreunassa olevasta linksusta mpersonaltraining.fi sivulle, niin se aukeaa ikäänkuin Fitfashionin ”sisäisenä” eli tähän blogin sivulle.
   Sen jälkeen niiden nettisivujen linkit ei enää toimikaan.

   Tsemppiä ja iloa treeniin!

   ps. onko sellaisia yleisiä InBody-mittauspäiviä vielä tulossa lisää, voisiko niistä saada hieman aiemmin lisätietoa (kuin edellisenä päivänä.. krhm…) niin ehtisi kenties täältä vähän kauempaakin paikalle 🙂

  3. Hei kiitos tiedosta Kaisa!
   Ja kyllä mä näistä InBody-mittauspäivistä ilmoitan aina reilua kuukautta ennen, kuten tälläkin kertaa. Ryhmät tulivat heti täyteen, joten en sen enempää tätä mainostanut tällä kertaa. 🙂

 2. heh, ehkä en siis vaan oo lukenu riittävän tarkasti kaikkia postauksia!
  No pysyn kuulolla, josko seuraavalla kerralla osuisi Inbodyt sopivaan rakoon 🙂

 3. Hei!
  Olisiko mahdollista saada postaus kengistä ja niiden valinnasta? Siun postauksissa kun vilahtelee mitä ihanampia kenkiä 😉

 4. Olen jo tovin iettinyt ja etsinyt sopivaa etävalmentajaa. Tuntuu olevan niin iso ero etävalmentajissa ja niihin sitoutumisissa. Osa valmentajista, kun suhtautuu etävalmennattiin jollain tasolla huolimattomasti. Kokemusta kun itsellä ei ole, niin kaikki tieto ja kokemuspohja perustuu muiden kirjoituksiin. Tästä jutusta tuli ensimmäisen kerran olo, ettei asiakas ole ”maksettu” kehumaan vaan on aidosti tyytyväinen. Millaista hintaa tuollaisella, esimerkiksi 1/2 vuoden valmennuksella on? Tarkkaan ei tokikaan osaa sanoa, silä hintaan taitaa vaikuttaa mm.palveluiden laajuus ym. Mutta jos jotain karkeaa hintahaarukkaa saisi tietää? Tätä ”uskallan” kysyä siksi, että osalla PT:llä lukee ihan hinnasto kotisivuillaan.

  Nuo nettisivut ei ainakaan omalla koneella toimineet; pääsivu näkyy ilman kuvia, mutta esim.kuvagalleria ei näy.

  Oikein ihanaa syksyä sinulle. Asiakkaita sinulle tulee varmasti riittämään, jos säilytät tuon asenteen ja intohimon 🙂

  1. Hei Marza!

   Kiitos kysymyksestäsi. 🙂
   Harmi jos nuo kotisivut eivät toimineet. Koneella ainakin näyttäisi toimivan. Tarkastan ja korjaan tilanteen mahdollisimman pian myös mobiililaitteilla.

   Hintahaarukka tosiaan vaihtelee, rippuen siitä tavataanko kertaakaan, tavataanko kerran kuussa vai onko kyseessä vain nettivalmennus. Hintahaarukka on tästä johtuen aika iso: 90€-250€.
   Laitteletko minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]
   Niin saan kartoitettua sinun tarpeesi ja toiveesi ja pystyn määrittelemään hinnan sen mukaisesti. 🙂

   -Monna

 5. hei monna! olen sun blogia tässä seurannut usean kuukauden ajan ja pakko sanoa että pidän todella! postauksien aiheet
  on tosi hyviä, monipuolisia ja antaa aina mukavasti neuvoja ja vinkkejä – kiitos siitä! olen itse vasta lukiossa (tosin tällä hetkellä vaihto-oppilaana) ja tarkoituksena olis opiskella liikunta-alaa personal traineriksi/liikunnanohjaajaksi. onko sulla mitään vinkkejä? mitä mieltä olit kisakalliosta verrattuna esim eerikkilään tai vierumäkeen? oletko itse suorittanut tutkintosi (pt, lop ja ryhmäliikuntaohjaaja) kisakalliossa vai myös muualla? kiitos jo etukäteen! jatka samaan malliin niin tämä lukija täällä nauttii:)

  1. Moikka!
   Mä tykkäsin kovasti Kisakalliosta, en tietysti osaa verrata Eerikkilään tai Vierumäkeen, koska en oo niissä opiskellut. Mutta mun mielestä Kisakalliossa oli erittäin osaavia opettajia ja tieto ja taito kasvoi. 🙂
   LOP-tutkinnon oon siis suorittanut Kisakalliossa, siihen tutkintoon kuului yhtenä osana ryhmäliikuntaohjaajan pätevyys. Sitä oon tietysti kasvattanut sitten ohjaamalla Urheiluhalleilla (FIX-liikuntakeskuksissa) ja Unisportilla jumppia.
   PT-koulutuksen kävin PT-Liikkujapalvelut nimisessä yksityiskoulussa Helsingissä. 🙂

   Kiitos! 🙂

 6. Hei ! mahtavia tuloksia olet saanut aikaan mitä luin tuosta rasvaprosentin pudottamis prosessista ! Tosiaan itse kamppailen tällä hetkellä tämän ongelman kanssa.Olen nyt pudottanu n.13 kiloa entisestä painosta. Vielä olisi tarkoitus pudottaa n.10 kiloa. Painan tällä hetkellä n.67 kiloa. Kun mittasin rasvaprosenttiani niin se näyttää kuitenkin silti tällä hetkellä masentavat 32 %. Haluaisin saada sitä tippumaan reippaasti ja uskoisin että sinä jos kuka osaat neuvoa tässä kun olet kulkenut tämän polun ! Olen tosiaan joskus aiemminkin pudottanut painoa mutta tuloksena oli ”laiha läski” eli vaikka painoni oli alhainen kehoni ei ollut silti kuitenkaan niin kiinteä kun olisin toivonut . Huomasin tosiaan että teet ihan työksesi tätä ja olisin valmis maksamaan tästä tarkemmasta tiedosta että miten rasvaprosentin saa putoamaan, yritin myös tuolta virallisten yritystesi nettisivujen kautta ottaa yhteyttä mutta sivut eivät jostain syystä toimineet.

  1. No voihan nenä! Kyllä firmani nettisivut ovat koko ajan olleet toiminnassa. 🙂

  1. Kiitos tiedosta. Siihen lähden syksyllä kyllä mukaan kun viimeksi myöhästyin. 🙂 Oletko sinö vielä siinä sillon mukana vai jäätkö mammalomailemaan?

 7. Hei Monna

  Kiitos sinulle Suunto askelmittari testistä.
  Menenkin ostamaan mittarin kaupasta. 🙂

 8. Hei Monna,
  Olisi kiva kuulla sinun ajatuksia lantionpohjan EMG-mittauksesta. Oletko mahdollisesti itse käynyt ja suositteletko?

 9. Hei, 21.8. Mua sapettaa tekstissä oli kuva teistä rannalla. Siinä näkyi takanasi istuvan naisen patsas. Missä kuva on otettu?
  Kiitos etukäteen, Eva

  1. Moi! 🙂 Vanhankaupunginkoski, Arabianrannan lähellä. Nyt just en muista tarkkaa paikan nimeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *